GenelKıbrısManşet

Yeniden Doğuş Partisi’nde kim başkan olacak?

YDP Genel Başkanı Erhan Arıklı ile Milletvekili Bertan Zaroğlu'nun rekabet edeceği Yeniden Doğuş Partisi Olağan Kurultayı başladı.

 

Saat 10:00’da başlayan kurultaya Gıynık Gazetesi’ne konuşan Erhan Arıklı, parti içindeki tartışmaların dışarıya taştığını ancak bugünün tek vücut olma günü olduğunu aktararak, sözün üyelere ait olduğunu vurguladı.

“GALATASARAY MAÇI İÇİN DAHA HEYECANLIYIM”

“Bir yarışa girdik” diyen Arıklı ilk defa bir rakibin olduğunun altını çizerek akşam oynanacak Galatasaray maçı için daha heyecanlı olduğunu vurguladı.

Halkın Partisi’nden istifa eden Hasan Büyükoğlu’da kurultay için Lefkoşa Atatürk Spor Salonu’nda yer alırken genel başkanlığa aday olan Bertan Zaroğlu’nu da faaliyet raporlarının okunmasından sonra bayraklar ve “Dik dur eğilme” pankartları ile görkemli bir giriş yaptı.

“YORGUNLUĞUMU, KAZANMANIN TATLI HEYECANI İLE ATACAĞIM”

Gıynık’a konuşan Zaroğlu, “Her kim kazanırsa kazansın parti için hayırlısı olacak” diyerek “Kampanya sürecinde bir zıtlaşma oldu ancak algı oluşturduğumu düşünmüyorum” şeklinde konuşarak 3800 imza aldığını söyleyen Arıklı için “Kıbrıs Türk halkı Arıklı’nın bu imzanın yanından geçemeyeceğini göremeyecek” ifadelerini kullandı.

Yarışı kazanacağından iddialı olan Zaroğlu, “10 Nisan sabahına yorgun uyandık ancak kazanmanın heyecanını ile bu yorgunluğumuzu atacağız” dedi.

 

Diğer Haberler

Başa dön tuşu