KıbrısKültür SanatManşetToplum

Zahra Sokak’ta Oktoberfest coşkusu

Lefkoşa Türk Belediyesi (LTB) işbirliği ve organizasyonu ile Efes Pilsen ana sponsorluğunda Oktober Fest, Başkent’in gözde noktalarından olan Zahra Sokak'ta gerçekleştirildi

Lefkoşa Türk Belediyesi (LTB) işbirliği ve organizasyonu ile Efes Pilsen ana sponsorluğunda Oktober Fest, Başkent’in gözde noktalarından olan Zahra Sokak’ta gerçekleştirildi.

Binlerce insanı bir araya getiren, lezzetin, müziğin ve eğlencenin bir arada yaşandığı festivalde, Lefkoşa Belediye Orkestrası Latin Grubu’nın performansı ile başlayan konserler dizisinde daha sonra REVA sahne aldı.

Serdar Tuksal’ın müzikleri ile eğlencenin dozu artarken, DJ Soydan Korkmaz da kaliteli parça seçimleri ile festival alanını dolduranları coşturmasını bildi.

Gecenin finalinde ülkemizin başarılı ses sanatçısı Nafiz Dölek sahne aldı. Performansı ve şarkıları ile Oktober Fest’i doyumsuz kılmayı başaran Dölek, birçok popüler parçayı hayranları ile birlikte seslendirdi.

LTB Başkanı Mehmet Harmancı da festivale katılarak yurttaşlarla eğlenceli bir gece geçirmenin keyfini yaşadı.

Sahneye çıkarak kısa bir de konuşma yapan Başkan Harmancı, keyifli bir Cumartesi akşamı yaşandığını belirterek, emeği geçen herkese teşekkür etti.

Diğer Haberler

Başa dön tuşu