KıbrısManşet

Zengin olmak isteyenler falcıları zengin ediyor!

GIYNIK’a ulaşan vatandaş, falcıların insanların ensesinden ne kadar çok para kazandığını şaşkınlık içinde anlattı.

10 DAKİKADA 300 TL, AYDA 100 BİN TL KAZANIYORLAR… GIYNIK’a ulaşan vatandaş, arkadaşının ricası üzerine kendisini falcıya götürdüğünü ve falcıda sırada bekleyen 10 kişi olduğunu, seansın 10 dakika sürdüğünü ve karşılığında 300 TL para ödediklerini şok içinde anlattı.

Zengin olmak hayaliyle falcılardan medet umanlar, falcıları zengin ediyor.

Birazdan okuyacağınız haber yurtdışında değil ülkemizde geçmektedir ve vatandaş da bu yaşadıklarını büyük bir hayrete düşerek bizlerle paylaşmıştır.

GIYNIK’a ulaşan vatandaş, başından geçen akıl almaz olayı bizlerle paylaşarak, falcıların insanların ensesinden ne kadar çok para kazandığını şaşkınlıkla anlattı.

Arkadaşının ricası üzerine kendisini falcıya götüren vatandaş, orada karşılaştığı manzara karşısında adeta şok geçirdi.

Falcıda kuyruk olduğunu ve fal baktırmak için bekleyen en az 10 kişinin sırada bulunduğundan bahseden vatandaş, bahse konu falcının müşterileri 10 dakikada yollattığını ve ücret olarak da 300 TL talep ettiğini söyledi.

Vatandaş, bu hesaba göre falcının sadece 10 kişiden 3 bin TL kazandığını ifade ederek, ya falcıya gidenlerin çok saf olduklarını ya da falcıların çok açıkgöz olduklarını dile getirdi.

Bu işin yasallığını sorgulayan vatandaş, devletin bunu bilip görmemezlikten mi geldiği sorusunu yönelterek, “Bu zamanda oturduğu yerden her gün 10 dakikada 300 TL para kazanan var mı? Ayda 90-100 bin TL geliri olan var mı?” diyerek isyan etti.

Diğer Haberler

Başa dön tuşu