KıbrısManşetPolisiye – AdliToplum

Ziyamet – Kumyalı anayolunda kaza

Polis Basın Subaylığı'ndan yapılan açıklamaya göre Ziyamet - Kumyalı Anayolunun 1-2 kilometreleri arasında, Mohammad Ali Erfani yönetimindeki ZUE 914 plakalı salon araç ile seyir halindeyken sağa meyilli viraja geldiği zaman dikkatsizliği sonucu yolun sağına geçmesi sonucu o esnada karşı istikametten gelmekte olan Emine Türkan yönetimindeki EL 271 plakalı araç ile çarpışt

Polis Basın Subaylığı’ndan yapılan açıklamaya göre Ziyamet – Kumyalı Anayolunun 1-2 kilometreleri arasında, Mohammad Ali Erfani yönetimindeki ZUE 914 plakalı salon araç ile seyir halindeyken sağa meyilli viraja geldiği zaman dikkatsizliği sonucu yolun sağına geçmesi sonucu o esnada karşı istikametten gelmekte olan Emine Türkan yönetimindeki EL 271 plakalı araç ile çarpıştı. Kaza sonucu yaralanan araç sürücüsü Emine Türkan ile ZUE 914 plakalı araçta yolcu olarak bulunan Mostafa Erfani ve Mohammad Hossein Erfani yaralandı. Kaldırıldıkları Gazimağusa Devlet Hastanesinde tedavileri halen sürüyor.

“17.11.2022 tarihinde, saat 18:00 sıralarında, Ziyamet – Kumyalı Anayolunun 1-2 kilometreleri arasında, Mohammad Ali ERFANİ (E-37), yönetimindeki ZUE 914 plakalı salon araç ile Kumyalı istikametine doğru seyrettiği sırada sağa meyilli viraja geldiği zaman dikkatsizliği sonucu yolun sağına geçmesi sonucu o esnada karşı istikametten gelmekte olan Emine TÜRKAN (K-28) yönetimindeki EL 271 plakalı araç ile çarpışmışlardır. Kaza sonucu yaralanan EL 271 plakalı araç sürücüsü Emine TÜRKAN ile ZUE 914 plakalı araçta yolcu olarak bulunan Mostafa ERFANİ (E-33) ve Mohammad Hossein ERFANİ (E-41) kaldırıldıkları Gazimağusa Devlet Hastanesinde tedavileri halen sürüyor. Soruşturma devam etmektedir.”

Diğer Haberler

Başa dön tuşu