KıbrısManşet

Zurnanın son deliği muamelesi yapılamaz

2021 yılı Ağustos ayının ortasına gelinirken Mart ve Haziran aylarını kapsayan devlet katkısının ilk iki dilimini henüz alamayan bazı spor federasyonlarının bu duruma daha fazla tahammülü kalmadı.

Uzun süredir gerek federasyon başkanları gerekse de spor kamuoyu bu olayla ilgili yaşananları ortaya koysa da sporu yönetenlerden paraları ödemesi gereken maliyeden tek bir yanıt gelmiyor açıklama yapılmıyor ve ortam giderek gerilmeye devam ediyor.
Son olarak Kuzey Kıbrıs Tenis Federasyonu Başkanı Hasan Gazioğlu da sosyal medya hesabından yaptığı açıklama ilgili isyan etti ve gerekirse yargı yoluna gidileceğini belirtti.

İşte o açıklama şu şekilde;
“BİR USTA BİR MEMLEKET!!!
Bugün 17 Ağustos, tam 1 ay önce Maliye Bakanlığına , federasyonların devlet katkı paylarının dağılımındaki ayrımcılığın sebebini sorduk. Tam 1 aydır ne cevap alabildik , ne de birisi bize tatmin edici bir açıklama yapma ihtiyacı duydu. Bizler federasyon başkanları olarak özelde kendi spor camialarımızı , genelde spor ile uğraşan insanları temsil etmek için seçiliyoruz. Bizleri yani camialarımızı ötelemek, bizlere zurnanın son deliği muamelesi yapmak, temsil ettiğimiz zümreler düşünüldüğünde kimsenin haddi değil!!!
Bizlerde kendimizi o duruma düşürtmeyiz!!!!
17 Haziran tarihinde yazılmış olan çekler halen bugün, hangi hakla kasada kilitli tutulur , böyle keyfi nasıl davranılır , bu soruları gerekirse muhataplarına yargı yoluyla soracağımızın bilinmesini isterim. Çok yakında federasyonlar olarak yargı yoluyla hakkımızı arayacağız!!!”

Diğer Haberler

Başa dön tuşu