GenelKıbrısManşetSiyaset

Zaroğlu, Arıklı’ya sert çıktı: “Kırmızı görmüş boğa gibi saldırıyor”

-GIYNIK ÖZEL

Milletin Partisi Kurucu Lefkoşa Milletvekili Bertan Zaroğlu, Milletin Partisi’nin feshedilip Ulusal Birlik Partisi ile yola devam edileceğini açıklamıştı.

Zaroğlu’nun açıklaması sonrası Yeniden Doğuş Partisi Genel Başkanı Erhan Arıklı, YDP’den istifa edip Bertan Zaroğlu’nun yanında yer alan kişilere “yuvaya dönün çağrısı” yapmış, bu çağrı üzerine Zaroğlu ve Arıklı arasında söz düellosu başlamıştı.

“Kaale almıyorum”

Konu ile ilgili konuşan Bertan Zaroğlu, Erhan Arıklı’nın hiçbir söylemine kaale almadığını, yalnızca toplumun yanlış bilgilenmemesi için cevaplar verdiğini belirtti.

“Arıklı siyasi bir meftadır. Yaptığım hamlelere direnecek dirayeti bile yok” diyen Zaroğlu, Arıklı’nın kendi partisi ile ilgilenmesinin kendisi için en hayırlı olanı olacağının da vurgusunu yaptı.

“Benim değil, tüm parti yetkili organlarının kararı”

UBP’ye katılma kararının kendi kararı değil Milletin Partisi’nin tümünün kararı olduğunun önemle altını çizen Zaroğlu; “Ben partim ve yol arkadaşlarım için büyük fedakarlıklarda bulundum. Hepsi de buna şahit oldu. O yüzdendir ki hepsi yanımda duruyor” dedi.

“Kırmızı görmüş boğa gibi”

Arıklı’nın yanlış söylemlerde bulunduğunu ve halkı kandırmaya çalıştığını belirten Zaroğlu; “kırmızı görmüş boğa gibi bize saldırıyor. Biz hırsızı bıraktık, hırsız bizi bırakmıyor. Bizimle uğraşmayı bırakıp kendi partisine baksın” dedi.

Diğer Haberler

Başa dön tuşu