Grand Pasha Nicosia
Ezic
Serena Butik
Omag Intense
Shopoint
EMU Kurum İndirimi
Visit NCY
SOS Çocukköyü
Piabella
Vestel KKTC
Grand Sapphire Resort
SEMKA
Merit Hotels
Card Plus
Altınbaş Üniversitesi
GenelGüney KıbrısManşet

10 yaşındaki kıza 5 kez cinsel istismarda bulundu

Lefkoşa’nın Rum kesiminde yaşayan bir Rum’un, vaftiz babası olduğu 10 yaşındaki kıza cinsel istismarda bulunduğu Ağır Ceza Mahkemesi’nin dünkü duruşmasında sabit görüldü.

California Restaurant
Airtech Kıbrıs
Zenith Özyalçın
GAÜ

Lefkoşa’nın Rum kesiminde yaşayan bir Rum’un, vaftiz babası olduğu 10 yaşındaki kıza cinsel istismarda bulunduğu Ağır Ceza Mahkemesi’nin dünkü duruşmasında sabit görüldü. Yasaya göre ömür boyu hapis cezası verilebilecek Rum hakkındaki hüküm 1 Ağustos pazartesi günü açıklanacak.

Fileleftheros İlgili yasanın 13 yaşından küçük çocuğa cinsel istismarın ömür boyu hapisle cezalandırılmasını öngördüğüne dikkat çekti.

Habere göre dünkü duruşmada, adı belirtilmeyen Rum’un “vaftiz baba”lığından kaynaklanan güven, yetki veya çocuk üzerindeki nüfuzunu Eylül 2019-Mayıs 2020 döneminde kötüye kullanarak, o dönemde 10 ve 11 yaşlarında olan küçük kızla en az 5 kez cinsel istismarda bulunduğu belirlendi.

KSTÜ
Northernland
Meriç Süt
Evsulink
Maraton İskele

Diğer Haberler

Kıbrıs Online
Başa dön tuşu