KıbrısManşetToplum

14. Lefkoşa Gençlik Günleri, “Velesbitnan Surlariçi Turu” yarışma şeklinde yapıldı

HASDER Gençlik Kulübü tarafından organize edilen 14. Lefkoşa Gençlik Günleri, “Velesbitnan Surlariçi Turu” yarışma şeklinde yapıldı

“12 Ağustos Uluslararası Gençlik Günü” çerçevesinde HASDER Gençlik Kulübü tarafından organize edilen 14. Lefkoşa Gençlik Günleri, “Velesbitnan Surlariçi Turu” yarışma şeklinde yapıldı.

HASDER’den verilen bilgiye göre, erkekler ve karma takımlar kategorisinde düzenlenen etkinlik zamana karşı define avı formatında gerçekleşti.

Bisikletçiler ikişer kişilik takımlar halinde Surlariçinde bulunan tarihi yerleri bularak Selimiye Meydanı’nda bulunan HASDER El Sanatları Merkezi binası bahçesinde finiş yaptı.

Birleşmiş Milletler bu yılın temasını, “Sürdürülebilir Bir Dünyaya Doğru Gençler İçin Yeşil Beceriler” olarak belirledi.

Yarışma sonucunda dereceye giren bisikletçiler ise şu isimlerden oluştu:

Erkekler kategorisi;

Birincilik İbrahim Gökçe – Ömer Bayraktar, İkincilik Mehmet Salih Akan – Adnan Talik, Üçüncülük ise Baran Sakar – Bekir Özdeğirmenci.

Karma kategorisinde; Birincilik Öcal Erten – Akış Soygazi, İkincilik Ali Ülker – Yaprak Ülker ve Üçüncülük ise Berk Erten – Akile Çağlıoğlu.

Dereceye girenlere madalyalarını Gençlik Kulübü Eş Başkanları Seden Beyit ve Hasan Ciyaslıoğlu takdim etti.

Uzun yıllardır bu etkinliğin Baş Hakemliğini yapan İbrahim Önderoğlu’na da HASDER Vakıf Başkanı Kani Kanol tarafından bir plaket takdim edildi.

Diğer Haberler

Başa dön tuşu