DünyaGenelManşet

15 gün annesinin etinin hem çiğini hem pişmişini yedi

İspanyol yamyam, annesini boğmaktan ve 'parça parça' yemekten mahkum edildi…

Madrid’in Las Ventas semti en çok ünlü boğa güreşi ringi ile tanınırdı ama artık pitoresk sokaklarında namından bahsedilecek daha korkunç bir şey bunun önüne geçti.

Bu korkunç olay, yirmi sekiz yaşındaki Alberto Sanchez Gomez, annesini Madrid’de öldürmesiydi. Kendi annesini öldürmekle kalmayan 15 gün süreyle pişirip yiyen Gomez, hem cinayetten hem de onu yemekten hüküm giydi. Gomez bunun için 15 yıl beş ay hapis yatacak.

28 yaşındaki Sánchez mahkemede cinayet sırasında psikotik bir dönem yaşadığını iddia etse de, jüri üyeleri onun cinayet sonrasındaki eylemlerinin soğukkanlılıkla gerçekleştirdiğine karar verdi.

Kan donduran bu olayda maktul, annesi öldükten sonra bir marangoz testeresi ve iki mutfak bıçağı alıp cesedi 1000 parçaya böldü. Kaplara sakladığı bazı parçaları evin etrafındaki çöplere attı.

Kadının arkadaşlarının bir ay onu görememesi üzerine endişelenmesinden yola çıkan ve eve baskın yapan polis, annenin kafasını, ellerini ve kalbini yatağında buldu. Kalan parçaların birçoğu 15 gün boyunca yenmişti. İspanyol El Pais gazetesine göre, bazen pişirerek bazen de çiğ olarak annesinin parçalarını yedi.

Madrid savcılığına göre, Gomez tartışmanın ardından önce anneyi arkadan boğdu, sonra doğrayıp yedi.

Diğer Haberler

Başa dön tuşu