KıbrısManşet

16 milletvekili Sucuoğlu’nun geri çekilmesini mi istiyor?

UBP Genel Başkanı Faiz Sucuoğlu’nun UBP meclis grubu içerisinden de ciddi anlamda güven kaybettiği yönünde haber yapan Haber Kıbrıs'ın iddialarına göre 24 milletvekilinden 16'sı Sucuoğlu'nun geri çekilmesini istiyor.

UBP Genel Başkanı Faiz Sucuoğlu’nun UBP meclis grubu içerisinden de ciddi anlamda güven kaybettiği yönünde  haber yapan Haber Kıbrıs’ın iddialarına göre 24 milletvekilinden 16’sı Sucuoğlu’nun geri çekilmesini istiyor.

Bayram süresince yapılan çalışmalarda, “Sorun Faiz Sucuoğlu’nun kendisidir. Yöntemi çözüm değil kriz üretiyor. Sadece Türkiye ile değil artık UBP milletvekilleri ve tabanı ile de problem yaşıyor” görüşü ağırlık kazandığını aktaran Haber Kıbrıs’ın haberine göre bu sabah toplanması için yapılan girişim yapılan UBP Meclis Grubu’nun toplantısının girişimleri sonuçsuz kaldı.

Sucuoğlu’nun UBP Meclis Grubu ve Parti Meclisi’nden yetki almadan CTP ve HP ile bir araya gelerek hükümet kurma girişimi bardağı taşıran son damla oldu.

Acil olarak meclis grubunun toplanmasını isteyen 16 milletvekili Sucuoğlu’ndan geri çekilmesini ve kuracağı herhangi bir hükümete güven oyu vermeyeceklerini Sucuoğlu’na iletme kararı aldı.

Diğer Haberler

Başa dön tuşu