Grand Pasha Nicosia
Ezic
Serena Butik
Omag Intense
Shopoint
EMU Kurum İndirimi
Visit NCY
SOS Çocukköyü
Piabella
Vestel KKTC
Grand Sapphire Resort
SEMKA
Merit Hotels
Card Plus
Altınbaş Üniversitesi
KıbrısManşet

20 bin dönümlük alan yok oldu

Mersinlik, Ağıllar, Ardahan ve Topçuköy’de yaklaşık 20 bin dönüm etkilendi

California Restaurant
Airtech Kıbrıs
Zenith Özyalçın
GAÜ

Mersinlik-Tatlısu bölgesinde 4 gün süreyle etkili olan yangın, dün gece yarısı başlayan sağanak yağmurla söndü.

Sağanak yağış, günlerdir bölgede yangınla mücadele eden bölge halkı, yetkililer ve yangın söndürme çalışmalarına katılanlar tarafından büyük sevinçle karşılandı.

Bölgedeki yetkililer ve görgü tanıkları, sağanak yağmurla birlikte, gece saatlerinde çeşitli noktalarda görülen alevlerin söndüğünü belirtti.

Salı günü öğleden sonra başlayan yangın Mersinlik, Ağıllar, Ardahan ve Topçuköy bölgesinde yaklaşık 20 bin dönümlük bir alanda etkili olmuştu.

Havadan ve karadan müdahaleyle kısmen kontrol altına alınan alevler, şiddetli rüzgarla birlikte parlayarak yeni yangınlara yol açmış, yangın 4 gün süreyle tam olarak kontrol altına alınamamıştı.

Öte yandan sağanak yağış Lefkoşa ve Girne’de de etkili oldu.

KSTÜ
Northernland
Meriç Süt
Evsulink
Maraton İskele

Diğer Haberler

Kıbrıs Online
Başa dön tuşu