ManşetYaşam

22& 28 Mart 2021 haftası haftalık burç yorumları

Sevgili Astroloji tutkunları.... Academy  Of Eywa  ailesi olarak yüzünüzde gülümseme ruhunuzda saf sevgi enerjisiyle dolu bir hafta geçirmenizi diliyorum

MART’IN DOLUN AY’I …

22& 28 MART 2021 HAFTASI HAFTALIK BURÇ YORUMLARI:

Sevgili Astroloji tutkunları…. Academy  Of Eywa  ailesi olarak yüzünüzde gülümseme ruhunuzda saf sevgi enerjisiyle dolu bir hafta geçirmenizi diliyorum. Haftamızın gökyüzü konuğu Dolunay… 28 Mart saat 21:48’de Terazi Burcu’nun 08drve 18’.dakikasında gerçekleşecek olan dolunay da arınma ritüeli ve meditasyonlarla ruhunuzu beslemeyi ihmal etmeyin.

22&28 Mart Haftası, Haftaya Genel Bir Bakış:

Sevgi enerjisi merkezli sıcak bir haftaya giriş yapıyoruz. İkili ilişkiler, kendi özel alanımız, sosyal çevremiz ve özellikle aile hayatlarımızda pozitif gelişmelerin yaşanacağı bir dönemdeyiz.

Bu ruh halinin ve bu güzel enerjinin yaşam amacımızı sevgi merkezine taşımasının en büyük etkisi yengeç burcunu temsil eden ay gezegeninin aile yaşamını temsil ediyor olması. İçinde bulunduğumuz haftanın sonunda bize eşlik edecek olan diğer önemli gökyüzü olayı ise 28 Mart saat 21:48’de Terazi Burcu’nun 08drve 18’.dakikasında gerçekleşecek olan dolunay. Buna bağlı olarak yaşamımızla ilgili planlar, hedefler ve kendimiz için ne yapmak istediğimle ilgili adımları atarken net olmamıza katkı sağlayacak. Daha önceden vakit ayıramadığımız veya önemsemeyip göz ardı ettiğimiz küçük ayrıntıların üzerine gidecek, içlerinde saklı olan detaylarla hedefe varacağımız haritaları oluşturmuş olacağız. Parayla ilgili konularda gelir akışının artış göstereceği bolluk ve bereketin akıcı olmasının bizim üreticiliğimizle bağlantılı olduğu bilincini de kavrayacağız. Buna verebileceğim en güzel örnek “ Ekmeğini taştan çıkarmak.” olacaktır. Sağlığımızla ilgili dikkat etmemiz gereken en önemli unsur bol sıvı tüketimi, yeşil sebze tüketimi ve açık havada yürüyüş yapma şansımız varsa hafif tempoda yürüyüş veya kendi bahçemiz içerisinde uygulayacağımız minik egzersizlerle bedenimizi dengede tutmak.
BURÇLAR KUŞAĞI HAFTALIK YORUM:

KOÇ BURCU: Kendinizi ifade ederken sıkışıklık duygusunu hissedeceğiniz bir hafta içerisindesiniz. Bu tamamen sizin yanlış anlaşılmalara açık olma duygunuzdan kaynaklı. Bu duygunun sizi alt etmesine ve ilişkilerinizde sorunlar yaratmasına izin vermemek adına yapmanız gereken konuşmaktan çok iyi bir dinleyici olmak. İletişim içinde olduğunuz kişilerin sorularına cevap verirmiş gibi diyalog kurarsanız bu durumu rahatlıkla olumlu bir sürece geçirebilirsiniz. Buna  bağlı olarak duygusal dünyanızda tamamlanma ve olumlu neticeler elde etme şansını yakalayacaksınız.

BOĞA BURCU: Ne istediğinizi bilerek hedeflerinize doğru yürüyeceğiniz bir haftadasınız. Kendinizden emin, kararlı ve fikirlerinizden ödün vermeyerek attığınız her adım isteğinizi almanızı sağlayacaktır. Bunu özetleyecek olursam günün sonunda evinize dönerken ihtiyacınız olan herşey sepetinizde yer alacak. Çocuk sahibi olan boğalar onlarla olan iletişim kopukluklarını gözle görülür bir şekilde düzeltecek.

İKİZLER BURCU: Son derece hareketli bir haftaya girmiş bulunmaktasınız. Maddi dünyanızla ilgili uzun süren hareketsizlik bu hafta atacağınız tohumlarla geleceğinizi etkileyecek işin ve dolayısıyla paranın hayatınıza sabit bir şekilde akmasını garantileyecek ekim sürecini temsil ediyor. Hafta boyunca dikkat etmeniz gereken tek şey ise net olmadığınız hiçbir kararı hayata geçirmemek, net olduklarınızda ise hemen harekete geçmek.

YENGEÇ BURCU: Haftanın şanslı burcu diyebiliriz. Burcunuzu temsil eden gezegen yani ay alanınıza girmiş bulunuyor. Kendinizi kolaylıkla ifade edebileceğiniz, yarım kalan konuşmalar, işler, bir türlü neticeye varamadığınız maddi ve manevi konular çözülebilecek. Sadece dolunaydan bir gün önce ve bir gün sonrayı içine alan evrede tartışma ortamlarından ve her türlü polemikten uzak durmak. Öte yandan dolunayın olumlu açısı yarıda kalan veya kendi yarattığınız korkulardan ötürü vazgeçtiğiniz her türlü durumu olumlu bir şekilde neticelendirmenize katkı koyacak.

ASLAN BURCU: İkili ilişkilerde gergin iş yaşantınızda ise hareketli ve pozitif açılar alan bir haftaya giriş yapıyorsunuz. İkili ilişkilerinizde denge kurmak ve söylediğiniz sözlere sonradan pişman olmamak adına öfke kontrolünüzü dengede tutmak. Haftanın diğer keyif verici olayı ise uzun süredir ihmal ettiğiniz kişisel bakım ve stilinizle ilgili kendinize vereceğiniz ödül zamanları. İş hayatınızla ilgili taleplerinizi sunma fırsatı bulacağınız ve yaklaşımınıza göre neticeler alacağınız bir hafta.

BAŞAK BURCU: Hayatınızı radikal yönde etkileyecek toplantılara katılacağınız bir haftaya giriş yapıyorsunuz. Korkusuzca adım atarsanız kariyer hayatınızda istediğiniz tüm olanaklara sahip olma şansını elde edeceksiniz. Bu uzun süredir hareketsiz kalmak zorunda kaldığınız iş yaşamınızı istediğiniz noktaya taşıyacaktır. Hafta sonunda gerçekleşecek olan dolunayla birlikte ise aile hayatınızda ve ikili ilişkilerinizde pozitif etki yaratacak olan geriye dönük ödemelerin hanenize giriş yapma sürprizi.

TERAZİ BURCU: Dolunaya ev sahipliği yapan burç olarak kendinizi incelemeye alacağınız bir haftaya giriş yapıyorsunuz. Buna bağlı olarak bu güne dek görmezden geldiğiniz tüm olaylar, konular, ilişkiler, kendinizle ilgili her türlü duygu ve eksiklerinizi gözden geçirip “Ben ne yapıyorum sorunu” ve  “yapmak istediğim gerçekten ne” samimi bir şekilde cevaplayarak geri kalan yaşamınızda başarının ve mutluluğun kapılarından geçmiş olacaksınız. Neticenin olumlu olması tamamen sizin samimiyetinize bağlı.

AKREP BURCU: İş hayatınızla ve buna bağlı olarak maddi dünyanızla ilgili konularda yoğun ve hareketli bir haftaya giriş yapıyorsunuz. Kararlarınızı verirken evli olanlar eşlerine ilişkisi olanlar ise partnerine danışarak fikir alış verişi neticesinde karar vermeleri çok dha yararlı olacaktır. Beklediğiniz alım-satım, takas, komisyon almanıza olanak sunan her türlü işte şans meleklerinin sizinle olduğunu hissedeceksiniz.

YAY BURCU: Göz önünde olacağınız bir haftaya giriş yapıyorsunuz. Toplantı, proje oluşturma ve grup çalışmalarında fikir ve önerilerinizle adeta bir yıldız gibi parlıyorsunuz. Buradaki performansınızın etkisiyle kariyer hayatınızda yükselme ve taktir alacaksınız. Dikkatli olmanız gereken nokta ise ışığınızdan rahatsız olacak rakiplerinizin ayağınızı kaydırmak adına kuracakları tuzaklara düşmemek. Sakin ve kendinizden emin olun. Polemiğe girmeyin. Netice mutluluk verici olacaktır.

OĞLAK BURCU: Ailevi ilişkilerinizin hafta boyunca sizi meşgul edeceği bir döneme giriyorsunuz. Çocuklar, kardeşler, akrabalar ve özellikle eşinizle iletişimiz konusunda kendinizi açıklamak zorunda kalcağınız durumlar söz konusu. Durumların bu hale gelmesi uzun süren inzivanız olabilir. Sakın içinizi karartmayın. Duygularınızı içtenlikle ifade ederseniz anlaşılacak ve sorunlarınızı çözümlemekte hepsinden destek ve onay alacaksınız. Lütfen kendinizi ifade edin.

KOVA BURCU: Keyifli koşuşturmalı bir hafta sizi bekliyor. İş yaşantınızda sunum, seminer, rd-tv programalrına katılma alanlarında bolca konuşacağınız bir hafta olacak. Temponuzdaki yoğunluk ikili ilişkilerinize ve partnerinize vakit ayıramamaktan dolayı sıkıntı ve zıtlıklar yaratabilir. Bunu ortadan kaldırmak adına zamanınızı iyi kontrol etmek. Aile hayatınızda ise samimi görüşmelerin yapıcı etkisiyle geleceğinizle ilgili güzel kararlar alınacağı görülüyor.

BALIK BURCU: Uzun süredir ihmal ettiğiniz özel hayatınız ve ilişkinizle ilgili keyifli bir sürece girmiş bulunuyorsunuz. Kabul görüldüğünüzü hissedeceğiniz ve kocaman bir aileye sahibim diyeceğiniz olumlu enerjiler ilişkilerinizi şekillendiriyor. Dolunayın etkisiyle miras, paylaşım ve bölüşme gibi ortak kazanç içeren alanlarda payınıza düşenin belirleneceği toplantılarda bulunacaksınız.

YENİ YAZIMIZDA BULUŞUNCAYA DEK:

SAKIN UNUTMAYIN!

‘’BAL KABAĞINI AT ARABASINA DÖNÜŞTÜREN SİHİR, SENİN PARMAK UCUNDAN ÇIKAN ENERJİ! MUCİZE SENSİN! ÖTESİ YOK!’’

ASTROLOG & KİŞİSEL GELİŞİM DÖNÜŞÜM DANIŞMANI

SEVİNÇ TOZDUMAN

Diğer Haberler

Başa dön tuşu