ManşetYaşam

29 Mart – 4 Nisan 2021 haftası haftalık burç yorumları

Sevgili Astroloji tutkunları.... Academy  Of Eywa  ailesi olarak yüzünüzde gülümseme ruhunuzda saf sevgi enerjisiyle dolu bir hafta geçirmenizi diliyorum

Sevgili Astroloji tutkunları…. Academy  Of Eywa  ailesi olarak yüzünüzde gülümseme ruhunuzda saf sevgi enerjisiyle dolu bir hafta geçirmenizi diliyorum. Haftamızın gökyüzü konukları; ŞİFACI ŞİRON ve Güneşin yolculuğu, Neptün ve Merkür kesişimi…Aşk ve mutluluğun Tanrıçası Venüs… Bakalım bu gökyüzü kombinasyonu haftamıza nasıl yansıyacak…

29 MART & 4 NİSAN HAFTASINA  GENEL BİR BAKIŞ:  

Şifalanacağımız, yaraların sarılıp sarmalanacağı, güzel ve olumlu gelişmelerle dolu bir haftaya girmiş bulunuyoruz. Gök yüzü oldukça hareketli… Güneş Gezegeni, Üstat Şiron’la yolculuğa başlıyor. Öte yandan şiddet ve öfkenin yoğun hissedilmesinde etkili olan Neptün ve İletişim temsilcisi Merkür’ün kavuşumu bize ikaz lambalarını yakıyor. Bu durumda dikkatli olmamız gereken en önemli nokta ‘Egosal Saldırılara yenilmemek’!!! Özetleyecek olursak, gergin olduğumuz anlarda yanlış anlaşılmamak, söylediğimiz sözler, kurduğumuz cümlelerden ötürü sevdiklerimizi kırmamak ve en önemlisi geri dönüşü mümkün olmayacak pişmanlıklara fırsat vermemek adına sessiz kalın. Dilin kemiği yok! Aman ha dikkat.  Üçüncü ve bu haftaki en jest verici gökyüzü konuğumuz ise sevgili Venüs… bereketle, aşkla, coşku ve ihtişamla güzellikler katıyor haftamıza… tüm bu gökyüzü hareketlerini göz önünde bulundurarak şu analizi yapmamız doğru olur:

Yüreğimizi saf sevgiye merkezler, zihnimizi ve öfkemizi besleyen Egomuzu kendimizden uzaklaştırırsak, aşkla, bereketle, iletişimle.. coşkuyla maddi ve manevi her konu ve alanda, katlanarak ve çoğalarak şifalanacağımız harika bir hafta bizleri kucaklıyor…

HAFTALIK BURÇ YORUMLARI:

Koç Burcu :

Aşk hayatında, tamam mı devam mı kararını almak üzere olduğun bir döneme giriyorsun. İlişkilerinle ilgili net olmak isteyebilirsin. Konu her ne olursa olsun ciddiyet içeriyorsa bu dönemde karar vermekten uzak durman yerinde olur. Maddi konularda ölçülü olmak lehine görülüyor. Yaşam haritanın genel anlamda yenilikler, yeni başlangıçlar söz konusu. Teklifleri iyi değerlendir derim.

Boğa Burcu:

Seni yıpratan ve yoran tüm olay ve olgularla bağlarını kopartmak için ideal bir dönemdesin. İhtiyaç duyduğun gücü içinde hissedecek ve harekete geçeceksin. iş hayatında yeni girişimler, sağlıkta güzel bir checkup, maddi dünyanı hızlandıracak yeni bir ortaklık yüzünüzü güldürecek. Aşk ve vlilik hayatınızda ise bitiş ve başlangıç döngüsü yorgunluk hissi gibi görülse de yerini heyecan ve coşkuya bırakacak. Kendinize güvenin gerisi teferruat.

İkizler Burcu:

Tüm hayatınızı  tekrar gözden geçireceğiniz bir hafta var önünüzde. Yeni başlangıçlar ve mutluluğa giden yolda ilerlemek adına, sizi mutlu yada mutsuz eden konuları gündeminize alacak, hedefleriniz ve gelecekten beklentileriniz konusunda değerlendirme yapacaksınız. Bu adeta sizin yeni yaşamınızın haritasını oluşturacak. Flört ve keyifli ortamlarla aşkla ilgili yeminlerinizi bozacak kişi karşınıza çıkıyor. Ödülleri toplayacağınız bir hafta sizinle.

Yengeç Burcu :

Bugüne dek yaşadığınız kırgınlık ve kızgınlıkların merkezinde sizin seçimlerinizin büyük bir etkisi olduğuyla yüzleşecek, gerek aşk gerekse maddi dünyanızda aile bireylerinin veya çevrenizin etkisinde kararlar almış olmanızdan dolayı yaşadığınız kişisel sorunları çözeceksiniz. İçinde bulunduğunuz koşulları değiştirmek için harekete geçeceğiniz bir hafta var önünüzde. şifalanmak için en doğru dönem….

 Aslan Burcu :

Yeni bir oluşum sürecinin içindesiniz. Kelebeğin kozasından çıkmadan önceki evre gibi…Hayata bakış açını sorgulayabilir, hayatında olup bitenlerin bir muhasebesini yapma fırsatı bulabilirsin. Bu süreçte hedeflerine ulaşmana katkı koyacak yeni insanlar tanıyacak ve iş birliği içine gireceksin. Aşkta ve işte dengelenecek, sağlığınla ilgili çıkacağın yolculuk veya seyahatlerle destekleneceğiniz güzel bir hafta.

Başak Burcu :

Maddi dünyan ve geleceğini ilgilendiren konularda, artık kendi yolunu belirlemen gerektiği fikrine net bir şekilde kavuşuyorsun. Artık kendi işini, düzenini ve hayallerini gerçekleştirme zamanındasın. Stratejini belirle ve harekete geç. Bu süreçte harcamalarını kontrol altında tutman ve kazançlarınla giderlerin arasında bir denge kuracak, kazançlarının artmasını sağlayacak ortaklık veya işbirliğine adım atabilirsin. Projelerini hayata geçirmek için doğru bir hafta. Adım at gerisi gelir.

 Terazi Burcu:

Sert bir yüzleşme dönemi gibi gözükse de haftanızın akışı hedefi güzelliklere gitmek. Yaşamınıza faydası olmadığını düşündüğün konuları sonlandırmak, sana yeteri kadar değer vermediğini düşündüğün insanları hayatından çıkarmak isteyebilirsin. Bu durum seni yaralayabilir ve bu yüzden ruh halin karamsar ve içe dönük olabilir. Ancak yine de yapman gerekeni yapacağın bir dönemdesin. Çevrenizle barışçıl enerjide olmaya özen gösterin.

Akrep Burcu:

Gerçeklere giden yolu bulman konusunda da çok dikkatli olman gereken bir dönem. Kontrolün dışında gelişen olaylar, seni yıpratabilir. Geçmiş tecrübelerinden yola çıkarak gelecek planlarını dengeli bir şekilde oluştur. Ortaya çıkacak yalan ve sırlar sağlığını tehdit edebilir, öfkelenme. Net ve kararlı bir duruşla hayatını şifala, gerçek sevginin ışığını takip et.

Yay Burcu :  

Çevreni yenileyeceğin bir dönemdesin, statüsel anlamda yaşayacağın değişim otomatik olarak bunun zeminini hazırlayacak. Yeni yaşamını oluştururken geçmişin derslerini gözden geçirmeyi ihmal etme! hedeflerin ve gelecekle ilgili planların gündemini meşgul edecek. Hayattan beklediğiniz ve ümit ettiğiniz hayallerinizin gerçekleşmesine imkan sağlayacak destekler alacağınız güzel bir hafta.

Oğlak Burcu :

Yaşamınızı baştan sona yeniden inşa edecek bir değişim iş hayatınızla birlikte gündeminize bomba gibi düşüyor. Öncelikleriniz ve yaşamsal değerlerinizi kökten değişeceğiniz bu süreç hayallerinizin ötesinde güzelliklerle buluşturuyor sizi. olası bir taşınma veya ülke değişimi gibi radikal olayları karşılarken bu sürecin sizin için mutluluk vadettiğini unutmayın. Şok edici bir haftadasınız.

 Kova Burcu:  

Birçok konuda, özellikle eğitim ve projelerle ilgili aktif olacağın bir hafta var önünüzde. Kolektif ve fikir alışverişleriyle harmanlanmış gurup veya takım arkadaşlarıyla ilerleyeceğiniz yenilik çalışmaları yüzünüzü güldürecek. Keyif veren bir yorgunluk süreci sizi motive edecek ve tam anlamıyla potansiyel sıçrama yaşayacaksınız. Aşk ve işte dengeler yer değişse de netice umut verici.

 Balık Burcu:  

Maddi konuların ön planda olacağı bir hafta var önünüzde. Endişelenmek yerine ek gelir elde etmenin yollarını araştırın. İş hayatınızda kendi fikirlerini size empoze etmeye çalışan kurnaz kişilere karşı tedbirli olun. Sizin varlığınızı tehdit olarak gören ve entrikalar uygulamaya çalışan kişiler kendini imha ederken size yeni fırsatların kapısını açacak. Gönlünüzün ekmeğini yiyeceğiniz bir haftadasınız.  Sevildiğinizi derinden hissedeceğiniz destekler geliyor.

YENİ YAZIMIZDA BULUŞUNCAYA DEK:

SAKIN UNUTMAYIN!

‘’BAL KABAĞINI AT ARABASINA DÖNÜŞTÜREN SİHİR,SENİN PARMAK UCUNDAN ÇIKAN ENERJİ!MUCİZE SENSİN! ÖTESİ YOK!’’

ASTROLOG & KİŞİSEL GELİŞİM DÖNÜŞÜM DANIŞMANI

SEVİNÇ TOZDUMAN

Diğer Haberler

Başa dön tuşu