FutbolKıbrısManşetSpor

Karşıyaka artık resmen Miracle

KTFF Birinci Ligi'nde mücadele eden Karşıya Anamur Spor Kulübü'nün Yönetim Kurulu kararıyla, kulüp isminin değiştirilerek Miracle Karşıyaka Spor Kulübü olması onaylandı

KTFF Birinci Ligi’nde mücadele eden Karşıya Anamur Spor Kulübü’nün Yönetim Kurulu kararıyla, kulüp isminin değiştirilerek Miracle Karşıyaka Spor Kulübü olması onaylandı.

Yönetim Kurulu toplantısında ayrıca, kulübe ana sponsor olan Miracle Cash&More direktörü Hakan Törehan’a anlamı bir teşekkür jesti yapılmasına da karar verildi. Karşıyaka Spor Kulübü’ne ait futbol sahasına, Törehan’ın annesi merhume Şengül Törehan’ın ismi verildi. Miracle Karşıyaka Spor Kulübü’nün futbol sahası artık Şengül Törehan futbol sahası olarak isimlendirilecek.

Öte yandan Hakan Törehan’ı duygulandıran bu anlamlı jestin ardından Törehan’ın yakın dostlarından da sosyal medyada Törehan’a destek mesajları yayınladı:

“Anacığın artık rahat uyuyacak gardaş. Zaten kendini ne kadar sevdiğini bilirdi ama şimdi o altın yürekli anacığın bu güzel olayla ölümsüzleşti, O sahaya her giden artık annenin ismi anarak ve senin gibi hayırlı bir evladı yetiştirdiği için cennetin kapısında gururla senden bahsedecek buna emin ol”

Diğer Haberler

Başa dön tuşu