KıbrısManşet

3 ilçede geniş çaplı polis denetimi

Dün gece 21.00-01.00 saatleri arasında, Lefkoşa, Girne ve Güzelyurt Polis Müdürlükleri sorumluluk alanları içerisinde asayiş ve trafik denetimleri gerçekleştirildi. 

Dün gece 21.00-01.00 saatleri arasında, Lefkoşa, Girne ve Güzelyurt Polis Müdürlükleri sorumluluk alanları içerisinde asayiş ve trafik denetimleri gerçekleştirildi.

LEFKOŞA’DA 3 İŞ YERİNE YASAL İŞLEM

Lefkoşa’dagerçekleştirilen denetimler sonucu; bölgede faaliyet gösteren işçi yatı evleri, gece kulüpleri, restoranlar, meyhaneler, marketler, bar ve eğlence yerleri ile kahvehaneler kontrol edildi; 3 iş yerinin kapama saatine uymadığı tespit edildi ve bahse konu işletme sahipleri hakkında yasal işleme gidildi.

KUMARHANEYE GİRİŞİ YASAK 37 KİŞİYE YASAL İŞLEM

Kumarhanelerde yapılan denetimler sonucu kumarhaneye girmeleri ve bulunmaları yasak olan toplam 37 kişi tespit edilerek haklarında yasal işleme gidildi.

324 ARAÇ SÜRÜCÜSÜNE YASAL İŞLEM, 16 ARACA TRAFİKTEN MEN

Trafik ekipleri tarafından gerçekleştirilen denetimler sonucu; 1150 araç kontrol edilmiş ve suç işlediği tespit edilen 324 araç sürücüsü hakkında ileri işleme gidildi. Çeşitli suçlardan dolayı toplam 16 araç ise trafikten men edildi.

GİRNE’DE 4 İŞ YERİNE YASAL İŞLEM

Girne’degerçekleştirilen denetimler sonucu; bölgede faaliyet gösteren marketler ve alkollü içki satışı yapan yerler kontrol edildi, 4 iş yerinin kapama saatine uymadığı tespit edildi ve bahse konu işletme sahipleri hakkında yasal işleme gidildi.

KUMARHANE’YE GİRİŞİ YASAK 22 KİŞİYE CEZA

Kumarhanelerde yapılan denetimler sonucu kumarhaneye girmeleri ve bulunmaları yasak olan toplam 22 kişi tespit edilerek haklarında yasal işleme gidildi.

185 ARAÇ SÜRÜCÜSÜNE YASAL İŞLEM, 3 ARACA TRAFİKTEN MEN

Trafik ekipleri tarafından gerçekleştirilen denetimler sonucu; 680 araç kontrol edildi ve suç işlediği tespit edilen 185 araç sürücüsü hakkında ileri işleme gidildi.

Çeşitli suçlardan dolayı toplam 3 araç ise trafikten men edildi.

GÜZELYURT’TA 2 İŞ YERİNE YASAL İŞLEM

Güzelyturt’tagerçekleştirilen denetimler sonucu; bölgede faaliyet gösteren bahis evleri, bar ve eğlence yerleri, restoranlar, gece kulüpleri ile kahvehaneler kontrol edildi, iki iş yerinin kapama saatine uymadığı tespit edildi ve bahse konu işletme sahipleri hakkında yasal işleme gidildi.

55 ARAÇ SÜRÜCÜSÜNE YASAL İŞLEM

Trafik ekipleri tarafından gerçekleştirilen denetimler sonucu; 429 araç kontrol edildi ve suç işlediği tespit edilen 55 araç sürücüsü hakkında ileri işleme gidildi.

Diğer Haberler

Göz Atın
Kapalı
Başa dön tuşu