EkonomiKıbrısManşet

30 yıllık tecrübe ile Dolphin Şirketler Grubu yeni bir sektöre adım attı

30 yıllık tecrübesi bulunan Dolphin Şirketler Grubu, KKTC emlak piyasasına yeni bir soluk İle kazandırdığı evleri ile çok konuşulacak

Bellapais bölgesinde çok güzel bir lokasyonda inşa edilen villalar geceye katılanların beğenisine sunuldu.

30 yıllık tecrübesi bulunan Dolphin Şirketler Grubu, KKTC emlak piyasasına yeni bir soluk İle kazandırdığı evleri ile çok konuşulacak.

Taşımacılık ve lojistik sektöründe 30 yıla yakın bir süredir hizmet veren Dolphin Şirketler Grubu, her zaman atılımcı bir konumda oldu. Kurulduğu günden bugüne kadar gerek Kuzey Kıbrıs’a yönelik, gerekse enternasyonal boyutta, kalite ve müşteri memnuniyetini ön planda tutarak, yaptığı birçok atılımlar ve yeniliklerle bu sektörde başarı ile hizmet vermeye devam ediyor.

Londra’nın Enfield bölgesinde 8 dönümlük arazi üzerine kurulmuş ambar ve araba park alanını kapsayan bir komplekse sahip olan şirket, en yeni teknolojik imkanlar kullanılarak, ehli ve tecrübeli personeli ile Kuzey Kıbrıs’taki merkez ofisinden yönetiliyor.

Şirketin dünya çapındaki büyük acente ağı sayesinde Kuzey Kıbrıs ve dünyanın diğer tüm ülkelerine en hızlı, düzenli, emniyetli, ekonomik ve modern yöntemlerle araç, şahsi ve ticari yük taşımacılığı gerçekleştiriyor.

Diğer Haberler

Başa dön tuşu