FutbolManşetSpor

Miracle Karşıyaka olarak hedef Süper Lig

1.Lig’in güçlü ekiplerinden Karşıyaka ile Mircale Cash&More arasında sponsorluk anlaşması yapıldı. Anlaşmaya göre Karşıyaka yeni sezonda 1. Lig’de Miracle Karşıyaka adıyla Süper Lig’e çıkma mücadelesi verecek.

Gıynık Spor Özel –

1.Lig’in güçlü ekiplerinden Karşıyaka Anamur Spor Kulübü bu sezon Süper Lig’e çıkmayı Play-Off maçlarında kaçırırken gelecek sezon adına Süper Lig hedefiyle lige oldukça güçlü girmek için çalışmalara şimdiden başladı ve önemli bir sponsorluk anlaşmasına imza koydu.

Bu çerçevede Karşıyaka Anamur Spor Kulübü ile Miracle Cash&More arasında ana sponsorluk anlaşması yapıldı.

Karşıyaka Anamur Spor Kulübü Eşbaşkanı Umut Düzdaban ile Miracle Cash&More Genel Direktörü Hakan Törehan bugün bir araya gelerek sponsorluk görüşmesi gerçekleştirdi ve taraflar her konuda anlaşmaya vardılar.

Sponsorluk anlaşması gereği Karşıyaka yeni sezonda 1. Lig’de Mircale Karşıyaka adıyla mücadele edecek.

Düzdaban: Miracle’ın desteği ile hedef Süper Lig

Karşıyaka Anamur Spor Kulübü Eşbaşkanı Umut Düzdaban anlaşma sonrasında GIYNIK Spor’a yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı; “Miracle Cash&More ile yapmış olduğumuz ana sponsorluk anlaşması kulübümüze hayırlı olsun. Bu sezon Süper Lig’e yükselmeyi kaçırdık ancak yeni sezonda Miracle’ın da desteği ile çok daha güçlü bir şekilde Süper Lig hedefiyle yola çıkacağız ve Süper Lig’e çıkmayı başaracağız. Bu bağlamda Miracle Cash&More ile gücümüze güç katarak yolumuza devam edeceğimiz için mutluyuz. Karşıyaka kulübü olarak yapılan bu sponsorluk ile kulübüme ciddi katkı koyacak olan Miracle Cash&More’a ve genel direktör Hakan Törehan’a teşekkür ederiz.”

Diğer Haberler

Başa dön tuşu