Grand Pasha Nicosia
Ezic
Serena Butik
Omag Intense
Shopoint
EMU Kurum İndirimi
Visit NCY
SOS Çocukköyü
Piabella
Vestel KKTC
Grand Sapphire Resort
SEMKA
Merit Hotels
Card Plus
Altınbaş Üniversitesi
GenelKıbrısManşet

“Herkesin kendi kültürünü yaşatması çok önemli”

İskele Belediye Başkanı Hasan Sadıkoğlu, İskele’nin kültürel çeşitliliğine vurgu yaptı

California Restaurant
Airtech Kıbrıs
Zenith Özyalçın
GAÜ

İskele Belediye Başkanı Hasan Sadıkoğlu, İskele’nin kültürel çeşitliliğine vurgu yaptı

ADANALI’LARDAN SADIKOĞLU’NA ZİYARET

Adanalılar Dayanışma, Aktivite ve Kültür Derneği (ADAK-DER) yeni yönetimi, İskele Belediye Başkanı Hasan Sadıkoğlu’na nezaket ziyareti gerçekleştirdi. İskele Belediyesi’nden yapılan yazılı açıklamaya göre, ADAK-DER Başkanı Mehmet Aktaş, İskele Belediye Başkanı Hasan Sadıkoğlu’na derneğin rozetini taktı.

FAALİYETLER HAKKINDA BİLGİ VERDİ

Yaşamlarını sürdürdükleri KKTC’de kendi kültürlerini yaşatmayı hedeflediklerini ve bunu da başardıklarını ifade eden Aktaş, İskele Belediyesi Başkanı Hasan Sadıkoğlu’na, etkinliklerinde ADAK-DER’e de yer vererek, kültürlerini tanıtma ve Kıbrıs Türk halkıyla buluşturmalarına vesile olduğu için teşekkür etti. Aktaş, Başkan Sadıkoğlu’na geçmişten bugüne Derneğin çalışmalarının yanı sıra ileriye dönük yapmak istedikleri faaliyetler hakkında bilgi verdi.

KÜLTÜREL ÇEŞİTLİLİK VURGUSU

İskele Belediye Başkanı Hasan Sadıkoğlu da Anavatan Türkiye Cumhuriyeti’nin çeşitli noktalarından insanların İskele’de yaşamlarını sürdürdüğüne dikkat çekerek, İskele’nin kültürel çeşitliliğine vurgu yaptı. ADAK-DER’in çalışmalarını yakından takip ettiğini belirten Sadıkoğlu, Adanalıları aynı çatı altında buluşturmayı başaran ADAK-DER’i ağırlamaktan duyduğu mutluluğu dile getirdi.

“AY YILDIZLI BAYRAĞIN ALTINDA KARDEŞÇE YAŞIYORUZ”

Genelde Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nde özelde ise İskele’de ay yıldızlı bayrağın altında Anavatan Türkiye Cumhuriyeti’nin yanı sıra dünyanın birçok noktasından da farklı kültürlerle kardeşçe yaşadıklarını belirten Sadıkoğlu, herkesin kendi kültürünü yaşatmaya devam ettiğini, yaşatmasının da önemli olduğunu söyledi.

KSTÜ
Northernland
Meriç Süt
Evsulink
Maraton İskele

Diğer Haberler

Kıbrıs Online
Başa dön tuşu