KıbrısManşet

4 günde yaş aralığı 9 ile 26 arasında değişen üç ölüm yasa boğdu

Ülke peşi sıra genç ölümlerle kahroldu.

DEVRİM DEMİR

Ülke peşi sıra genç ölümlerle kahroldu. 4 günde yaş aralığı 9 ile 26 arasında değişen üç ölüm yasa boğdu. 7 Ekim tarihinde Lapta’da oyun oynarken rahatsızlanan 9 yaşındaki Miray Houssein Dhatt Yakudoğlu’nun beklenmedik ölümünün üzerinden bir gün sonra 26 yaşındaki Esra Bulduk’un ani ölüm şokunu yaşarken, bugün 12 yaşındaki Arda’dan gelen acı haber yüreklere ateş düşürdü.

MİRAY DAHA 9 YAŞINDAYDI…
Hafta sonu oyun oynadığı sırada fenalaşarak hayatını kaybeden Miray henüz 9 yaşındaydı. Beklenmedik ölümü ile yasa boğan Miray Houssein Dhatt Yakudoğlu’na otopsi yapılmış, ileri tetkik ve kesin ölüm nedeni için kan ve doku örneği alınmıştı.

GENÇ KADIN ÜZDÜ…
Ülke küçük Miray’ın ölümü ile sarsılırken bir gün sonra 26 yaşındaki Esra Bulduk’un ölüm haberi şok etkisi yarattı. Bir bankada memur olan genç kadın bir süredir rahatsızdı.
Diyaliz ve kalp hastası olduğu öğrenilen Bulduk 10 Ekim tarihinde toprağa verildi.

ARDA TRAFİK KURBANI OLDU…
Eylül ayında abisinin kullanımındaki araçta yolcu olarak bulunan 12 yaşındaki Arda Okur’da trafik kurbanı oldu. Okul çıkışında gerçekleşen trafik çarpışmasında ağır yaralanan ve günlerdir yoğun bakımda uyutulan Okur’un bir süre önce beyin ölümü gerçekleşmişti. Küçük Arda’nın ölümü bu sabah açıklandı.

Diğer Haberler

Başa dön tuşu