BasketbolKıbrısManşetSpor

4. Polis Basketbol Turnuvası başladı

Polis Örgütü’nün kuruluşunun 59’uncu yıldönümü ve Polis Haftası etkinlikleri kapsamında üçüncüsü düzenlenen 'Müdürlükler Arası 4. Polis Basketbol Turnuvası' bugün Atatürk Spor Salonu'nda başladı.

Polis Örgütü’nün kuruluşunun 59’uncu yıldönümü ve Polis Haftası etkinlikleri kapsamında üçüncüsü düzenlenen ‘Müdürlükler Arası 4. Polis Basketbol Turnuvası’ bugün Atatürk Spor Salonu’nda başladı.

Toplam 7 takımın yer aldığı turnuvada açılış seramonisinin ardından grup maçları oynandı.

Üç gün sürecek turnuvada yarın grup maçlarına devam edilecek ve Cuma günü ise final maçı ile turnuva tamamlanacaktır.

Bir 1 kişi, basketbol oynuyor ve şunu diyen bir yazı 'KALBİMİZDESİNİZ POLIS SALON BASKETBOL TURNEYAM Haai 8 ŞAMPİYON MELEKLER KALBİMİZDESİNİZ' görseli olabilirBir 13 kişi, basketbol oynayan insanlar ve yazı görseli olabilirBir 9 kişi ve basketbol oynayan insanlar görseli olabilirBir 8 kişi, basketbol oynayan insanlar ve şunu diyen bir yazı '30 Polis Günü Etkinlikleri 59 10 2 22 99 M 22 27' görseli olabilirBir ‎13 kişi, basketbol oynayan insanlar ve ‎şunu diyen bir yazı '‎30 Haziran Polis Günü Etkinlikleri や therLAN י 10 99‎'‎‎ görseli olabilirBir 15 kişi, basketbol oynayan insanlar ve yazı görseli olabilirBir 7 kişi, basketbol oynayan insanlar ve yazı görseli olabilirBir 11 kişi ve basketbol oynayan insanlar görseli olabilirBir ‎13 kişi, basketbol oynayan insanlar ve ‎şunu diyen bir yazı '‎TURNUVASI 30 Haziran Polis Günü Etkinlikleri NNHG NHG NHG NHG NHO ge NHG ه NHG NH 115 NHO IN‎'‎‎ görseli olabilir

Diğer Haberler

Başa dön tuşu