ManşetYaşam

5 & 11 Nisan haftalık burç yorumları

Sevgili Astroloji tutkunları.... Academy  Of Eywa  ailesi olarak yüzünüzde gülümseme ruhunuzda saf sevgi enerjisiyle dolu bir hafta geçirmenizi diliyorum

5 & 11 NİSAN 2021 HAFTASI HAFTALIK BURÇ YORUMLARI

Sevgili Astroloji tutkunları…. Academy  Of Eywa  ailesi olarak yüzünüzde gülümseme ruhunuzda saf sevgi enerjisiyle dolu bir hafta geçirmenizi diliyorum. Haftamızın gökyüzü konukları;

5 & 11NİSAN 2021 HAFTASINA  GENEL BİR BAKIŞ:   

Haftamıza Gökyüzü konuğumuz  Satürn Gezegen’inin etkileriyle başlıyoruz. Satürn’ün kariyer, politik yaşam, ortak alanlarda iniş ve çıkışları, özelliklede mesleki yolculuğun temsilcisi oluşu ciddi ve disiplinli olmamız konusunda kırmızı çizgilerle uyarıyor bizleri. Koordine olurken detaycı, titiz ve kendimizden emin bir duruş sergilersek projelerimiz pozitif neticeler verecektir. Balık Burcu’nun temsilcisi sevgili Ay Gezegeni ruhsal ve duygusal dünyamızı beslememize katkı koyarken, Merkür iletişim alanında krizlerin dengelenmesine olumlu açısı ile katkı koyacak. Kısacası haftamız iş ve kariyer öncelikli, duygusal konularda ise dengeli iletişimle keyifli bir sürece tanıklık ediyor.
ZODYAK 12 BURÇ İÇİN NELER SÖYLÜYOR…. 5 & 11 NİSAN HAFTALIK YORUM:

KOÇ BURCU: Sevgili Koç’lar, ilişkilerinizde net ve akıcı bir biçimde  iletişebileceğiniz keyifli bir haftaya girmiş bulunmaktasınız. Projelerinizin destekleneceği, aşk yaşamınızda romantik zamanlar yakalama fırsatı, sağlığınızla ilgili ertelediğiniz kontrollerin pozitif neticeleneceği, maddi konularda tedbiri elden bırakmamanız dışında güzellikler zincirini yakalıyorsunuz.

BOĞA BURCU: Beklenen an geldi! İstediğiniz kariyer sıçramasını gerçekleştirecek ve kendi işinizin  patronu olacaksınız. Kendinizden emin ve titizce atacağınız adımlar sayesinde yaşam tarzınız için ihtiyaç duyduğunuz bolluk ve bereket size akacak. İşle ilgili tüm dengeleri yerli yerine oturtacağınız bu haftadan sonra tüm hayalleriniz için harekete geçme fırsatına sahip olacaksınız.

İKİZLER BURCU: Siz heyecanlandıracak, yaşamınızı alt-üst edecek yeni bir aşk hayatınıza giriyor. Sakın paniklemeyin! Ne biliyorsunuz hayatınızın altının, üstünden daha iyi olup olmadığını!  Çocuksu enerjilerle besleneceğiniz, yaşam kavgasından, masal diyarlarına geçiş yapacağınız haftanın keyfini zerresine kadar çıkarın. Hak ettiğiniz mutluluk sizinle.

YENGEÇ BURCU: Haftamızın ilk günleri uzun süredir ihmal ettiğiniz sağlığınıza gereken önemi göstermekle geçecek. Kontrollerinizi yaptırdıktan sonra özellikle bağışıklığınızı güçlendirecek vitaminlerin desteğiyle, ocak ayından beri içerisinde bulunduğunuz depresif ruh halinin merkezinde olan sorunun besin depolarınızın çöküşüyle ilintili olduğunu anlayacaksınız. Güzel olan kısım zihninizin netleşeceği, ruhunuzun rahatlayacağı bir detoks dönemindesiniz, sağlıkla.

ASLAN BURCU:  Olumsuz gittiğini düşündüğünüz her türlü evrak, sözleşme ve hukuksal konularda istediğiniz neticelere imza atıyorsunuz. Kararsızlık ve kaygı sorunu yaşadığınız duygusal dünyanızda, ruhunuzu saracak pozitif enerjinin etkisiyle aşk hayatınızda iyileşmeler yüzünüzü güldürecek. Sevmek ve sevilmek kimin hoşuna gitmez ki? Size uzanan sevgi dolu eli tutun! Mutluluk çok yakın!

BAŞAK BURCU: Başaramayacağınızı düşündüğünüz anda tüm işlerinizi yoluna koyacak fırsatın kapıları önünüzde açılıyor. Sakin ve kararlı bir şekilde geçin kapılardan, başarı ve ödül zamanı. Beklediğiniz her türlü belge ve imza konularında 7-10 nisan tarihleri şanslı zamanlarınız. Aşk mı… duygu artışınıza, kendinize şaşıracaksınız.

TERAZİ BURCU: Gelişiminizle ilgili ertelediğiniz eğitimler için harika destekler alacağınız bir haftadasınız. Size potansiyel sıçrama yaşatacak bu gelişmeler sayesinde aşk yaşamınız da hareketlenecek. Öğrenirken öğreteceğiniz keyifli alışverişlerle buluşmaya hazır olun. Tam gaz ileri.

AKREP BURCU:  Sosyal sorumluluk alanında özellikle çocuklara yönelik konularda aktif olacağınız bir haftaya giriş yapıyorsunuz. Ebeveyn seniz kendi çocuklarınızla ilgili ertelediğiniz sorunları çözecek ve dengeli bir iletişim kurmanın keyfine varacaksınız. Şayet çocuğunuz yoksa bebek sahibi olma konusunda ciddi gelişmeler sizinle! Sürprizlere hazır olun!

YAY BURCU: Önce ben demeyi öğreneceğiniz bir haftaya giriş yapıyorsunuz. Bu güne dek kendinizin istekleri dışında her zaman sevdiklerinizin ihtiyaçlarına önem verdiniz, artık yeter. Şimdi kendinizi şımartmanın ve beslemenin zamanı. Şayet bunu başarır ve önceliklerinizi değiştirirseniz: yaşamınızda para ve bereketle ilgili olan, tıkanıklık ve  blokajları kırarak hak ettiğiniz bolluğa kavuşacaksınız.

OĞLAK BURCU: Barışçıl enerjilerin yaşam alanınıza giriş yapacağı bir haftaya başlıyorsunuz. Uzun süredir aile ve yakın çevrenizle olan savaş ve kavgaları uzlaşmacı bir biçimde çözümleyecek, keyifli vakitler geçireceğiniz seyahat ve gezi planları oluşturacaksınız. Maddi konulardaki planda olmayan harcamalar yüzünden yaşadığınız problemler, elinize geçecek sürpriz bir parayla çözüme kavuşacak.

KOVA BURCU: İş ve Maddi alanlarda yaşamınızı dönüştürecek radikal gelişmelerin yüzünüzü güldüreceği bir haftaya adım atıyorsunuz. Aşırı heyecana dikkat. Sevinç çığlıklarınıza kendi kulaklarınız bile dayanamayacak. Sevdiğiniz kişi ve yakın çevrenizle  kutlamalar gerçekleştirecek, mutluluktan ağlayacaksınız.

BALIK BURCU: İnzivaya çekilme isteği duyacağınız bir haftaya başlıyorsunuz. İçinizdeki sese kulak verin. Kendinizi beslemek ve toparlamak adına bu ihtiyacınızı giderin. Doğada vakit geçirmeye, yürüyüş, nefes egzersizi, kitap okumak… gibi sizi dengeleyecek aktiviteler uygulayın. İnanın neticeye siz dahi şaşıracaksınız. Bu hata sizin kabuk değiştirme döneminiz. Yenileniyorsunuz!

YENİ YAZIMIZDA BULUŞUNCAYA DEK:

SAKIN UNUTMAYIN!

‘’BAL KABAĞINI AT ARABASINA DÖNÜŞTÜREN SİHİR,SENİN PARMAK UCUNDAN ÇIKAN ENERJİ! MUCİZE SENSİN! ÖTESİ YOK!’’

ASTROLOG & KİŞİSEL GELİŞİM DÖNÜŞÜM DANIŞMANI

SEVİNÇ TOZDUMAN

Diğer Haberler

Başa dön tuşu