Grand Pasha Nicosia
Ezic
Serena Butik
Omag Intense
Shopoint
EMU Kurum İndirimi
Visit NCY
SOS Çocukköyü
Piabella
Vestel KKTC
Grand Sapphire Resort
SEMKA
Merit Hotels
Card Plus
Altınbaş Üniversitesi
DünyaKıbrısManşet

Akdeniz’in ortasında can simidiyle sürüklenirken bulundu

Yunanistan’ın Moria Yarımadası açıklarında karadan millerce mil açıklıkta can simidi ile bulunan 5 yaşındaki çocuk feribot yolcularının dikkati ile kurtarıldı.

Stelios
California Restaurant
Airtech Kıbrıs
Zenith Özyalçın
GAÜ

Yunanistan’ın Moria Yarımadası açıklarında karadan millerce mil açıklıkta can simidi ile bulunan 5 yaşındaki çocuk feribot yolcularının dikkati ile kurtarıldı.

Yunanistan’ın Akdeniz’deki en büyük yarımadası Moria’daki  Kalamata kentinin Antirrio kasabası sahilinden yaklaşık 8 mil açıklıkta seyreden feribot yolcuları, denizin ortasında bir can simidi içerisinde 5 yaşındaki kız çocuğunu görünce şoke oldu.

Mirror’ın haberine göre, yolcuların durumu kaptana iletmesinin ardından kız çocuğu feribottaki görevliler tarafından kurtarıldı.

Feribottaki sağlık görevlilerinin ilk müdahaleyi yaptığı çocuğa su ve gıda takviyesi yapıldı.

Daha sonra Antirrio kasabasına getirilen kız çocuğu ambulans ile hastaneye sevk edildi.

Çocuğun bu sabah saatlerinde sahilden rüzgarın etkisi ile açık denize sürüklenmiş olabileceği belirtildi.

KSTÜ
Northernland
Meriç Süt
Evsulink
Maraton İskele

Diğer Haberler

Kıbrıs Online
Başa dön tuşu