GenelKıbrısManşetSiyaset

“7 gün 24 saat suyunuz akacak”

UBP’nin Dikmen Belediye Başkan adayı Niyazi Öztürk, bölgedeki su probleminin ortadan kaldırılacağını ve 7 gün 24 saat suyun akacağını söyledi.

Ulusal Birlik Partisi’nin (UBP) Dikmen Belediye Başkan adayı Niyazi Öztürk, yerel seçimlere yönelik köy ziyaretlerine devam ediyor.

Bölgede yaşanan su sorununa dikkat çeken Öztürk, “7 gün 24 saat suyunuz akacak” diyerek su probleminin ortadan kaldırılmasına yönelik projelerinin hazır olduğunu kaydetti.

Su sorunun çözülmesiyle bölge insanın yaşam kalitesinin artacağını belirten Öztürk, bunun yanında bölgenin acil gereksinimi olan işlere de hemen el atacaklarını söyledi.

Bu konuda bir örnek veren Öztürk, Dikmen’in ormanlık bir bölge olduğuna ve yangın riski taşıdığına vurgu yaparak, “Belediyenin cebinden tek bir kuruş vermeden bölgeye itfaiye aracı getireceğiz” dedi.

Gerekli görüşmeleri yaptıklarını ve göreve geldiklerinde bir bir projelerini hayata geçireceklerini söyleyen Öztürk, bölgeye; ‘piknik ve eğlence alanları’, ‘gezi yerleri’ , ‘yeşil alanlar’, ‘yürüyüş ve bisiklet parkurları’, ‘çocuk bahçeleri’, ‘dinlenme alanları’ ile yeni bir soluk yaratacaklarının altını çizdi.

Niyazi Öztürk, “Dikmen ve köyleri artık hak ettiği kaliteli hizmeti alacaktır” diye konuştu.

Diğer Haberler

Başa dön tuşu