KıbrısManşet

7 yaşındaki minikten iyi bir haber bekleniyor

Kurban Bayramı tatilinin ardından hafta sonuna ardı ardına gelen üzücü haberlerle başladık

Kurban Bayramı tatilinin ardından hafta sonuna ardı ardına gelen üzücü haberlerle başladık. Günün ilk saatlerinde gelen Ali Rıza Avukat’ın hayatını kaybettiği ölümlü kaza haberinin ardından 17 yaşındaki Sıla Karaca’nın ölüm haberi ile sarsıldık. Alsancak’ta bir otelin yüzme havuzunda boğulma tehlikesi geçiren 7 yaşındaki çocuğun ağır yaralı olarak hastaneye kaldırıldığı haberi ise büyük üzüntü yarattı.

Alsancak’ta otelin yüzme havuzunda boğulma tehlikesi geçiren 7 yaşındaki küçük çocuk ambulans ile Lefkoşa Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak yoğun bakım servisinde tedavi altına alındı. GIYNIK Gazetesi’nin elde ettiği bilgilere göre, ağır yaralı olarak kurtarılan çocuğun sağlık durumu ciddiyetini koruyor. Polis ekiplerinin Riverside Otel’de inceleme ve soruşturma başlattığı öğrenilirken, havuzda gerekli güvenlik önlemlerinin alınıp alınmadığı, cankurtaran hizmeti sağlanıp sağlanmadığı ise henüz bilinmiyor.

Polis Basın Subaylığı’ndan verilen bilgiye göre bu sabah saat 11:30 sıralarında, Alsancak’ta faaliyet gösteren bir otelde, İbrahim Güner (E-7), otelin havuzunda bulunduğu bir esnada boğulma tehlikesi geçirmiştir.

İbrahim Güner kaldırıldığı Lefkoşa Dr. Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesinde yapılan tedavisinin ardından, çocuk yoğun bakım servisinde müşahede altına alınmıştır.

Diğer Haberler

Başa dön tuşu