DünyaMagazinManşet

83 yaşında baba olmaya hazırlanan Al Pacino DNA testi istedi

Dördüncü çocuğunu kucağına almaya hazırlanan Oscar ödüllü 82 yaşındaki ünlü aktör Al Pacino'nun 29 yaşındaki sevgilisinden DNA testi istediği iddia edildi.

Dördüncü çocuğunu kucağına almaya hazırlanan Oscar ödüllü 82 yaşındaki ünlü aktör Al Pacino’nun 29 yaşındaki sevgilisinden DNA testi istediği iddia edildi.

Kült filmler arasına adını yazdıran “Baba” filmlerinde rol alan 83 yaşındaki Al Pacino, geçtiğimiz günlerde baba olacağını duyurmuştu. 29 yaşındaki sevgilisi Noor Alfallah ile bebek beklediğini açıklayan Pacino, uzun bir süre gündem olmuştu.

Pacino’nun Kuveyt kökenli Amerikalı film yapımcısı Alfallah’tan DNA testi istediği ortaya çıktı.

İLİŞKİ ÇOKTAN BİTTİ HABERİ 2 AY ÖNCE ALDI
Daily Mail’in haberine göre, oyuncu sevgilisinden çocuğun kendisinin olduğunu gösteren bir DNA testi istedi. Birini hamile bırakabileceğini inkar eden oyuncunun, Alfallah ile ilişkisini çok önceden bitirdiği ve hamilelik haberini 2 ay önce öğrendiği belirtildi.

TMZ’nin haberine göre oyuncu bazı tıbbi sebeplerden ötürü bebeğin hiçbir zaman kendisine ait olmadığını iddia etti.

TESTİ YAPTIRMAYI KABUL ETTİ
İkilinin altı aydır görüşmediği, Pacino’nun hamilelik haberini yalnızca iki ay önce öğrendiği iddia edildi.

Bir başka söylentiye göre ise Noor Alfallah DNA testi talebini kabul etti ve Pacino’nun gerçekten bebeğin babası olduğu ortaya çıktı. Tüm bu iddiaların aksine, hamilelik haberi ilk kez duyurulduğunda, Pacino’nun baba olacağı için çok sevindiği ve ikilinin hala birbirini çok sevdiği ifade edilmişti.

ÜÇ ÇOCUK BABASI
“Scarface” (Yaralı Yüz) filminin yıldızı Pacino, daha önceki birlikteliklerinden üç çocuk babası.

Beverly D’Angelo ile birlikteliğinden 22 yaşında Olivia Pacino ve Anton James Pacino adında ikizleri var. Jan Tarrant ile birlikteliğinden de 33 yaşında Julie Pacino adında bir kızı var.

Diğer Haberler

Başa dön tuşu