KıbrısManşetPolisiye – Adli

9 kez tornavida sapladı; 8 yıl hapis cezası!

Güzelyurt’ta çarşıda bulunan bir dükkanda, kamera sistemi takmaya giden TEKNOSİS Ltd. işvereni Oğuz Uncu’yu vücudunun muhtelif yerlerini tornavidayla yaralayan Hasan Kavuzkoz’un aleyhindeki karar açıklandı

Güzelyurt’ta çarşıda bulunan bir dükkanda, kamera sistemi takmaya giden TEKNOSİS Ltd. işvereni Oğuz Uncu’yu vücudunun muhtelif yerlerini tornavidayla yaralayan Hasan Kavuzkoz’un aleyhindeki karar açıklandı.

 

Lefkoşa Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı Fadıl Aksun, Kıdemli Yargıç Vedia Berkut Barkın ve Yargıç Murat Soytaç’ın huzurunda görüşülen karar duruşmasında sanıkların aleyhindeki kararı Barkın açıkladı. Barkın, sanığın aleyhine getirilen Ağır Yaralama suçunun çok ciddi bir suç olduğunun altını çizdi. Vedia Berkut Barkın, sanığın işverenini soymak amacıyla vücuduna 9 kez tornavida saplayarak ağır yaralamasını aleyhine değerlendirdiklerini belirtti.

Barkın, kamu yararı gereği sanığa caydırıcı ve ibret verici bir ceza verilmesi gerektiğini belirtti. Sanığın lehine ve aleyhine olan tüm hususlara değinen Barkın, sanığa oybirliği ile 8 yıl hapis cezası verdiklerini açıkladı.

 

Diğer Haberler

Başa dön tuşu