Grand Pasha Nicosia
Ezic
Serena Butik
Omag Intense
Shopoint
EMU Kurum İndirimi
Visit NCY
SOS Çocukköyü
Piabella
Vestel KKTC
Grand Sapphire Resort
SEMKA
Merit Hotels
Card Plus
Altınbaş Üniversitesi
GenelKıbrısManşet

 “Polis eczacılara yapılan sözlü ve fiziksel şiddete sessiz kalmadı”

Eczaneler Birliği Başkanı Umut Öksüz, bağımlıların yaşattığı sıkıntılı durumlara karşı nöbetçi bölgelerde devriye sayılarının artırılacağını ve polis memurlarının birebir eczaneleri kontrol edeceğini duyurdu.

California Restaurant
Airtech Kıbrıs
Zenith Özyalçın
GAÜ

GIYNIK-Sosyal Medya

Eczaneler Birliği Başkanı Umut Öksüz, bağımlıların yaşattığı sıkıntılı durumlara karşı nöbetçi bölgelerde devriye sayılarının artırılacağını ve polis memurlarının birebir eczaneleri kontrol edeceğini duyurdu.

‘Kimse bizden kepenk indirerek, kepenk ardından hizmet vermemiz beklemesin’ diyen Öksüz, son olarak İmge Eczanesinde yaşanan sıkıntının ardından polisin nöbetçi eczacılara karşı artan sözlü ve fiziksel şiddete sessiz kalmadığını kaydetti.

Sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan Öıksüz,  “Nöbetçi eczanelerde kimse bizden eczanelerimizin kapısına Kepenk indirerek , kepenk ardından hizmet vermemizi beklemesin. Burası Kıbrıs!  Polisimiz son zamanlarda nöbetçi eczanelerimizde eczacılarımıza karşı artan sözlü ve fiziksel şiddet olayları karşısında sessiz kalmadı.  Artık nöbetçi eczanelerimize her akşam birebir polis memuru arkadaşlar gelerek eczacılarımızın sıkıntısı var mı diye kontrol edecek, sorumlu polisimizin telefon numarası bırakılacak ve nöbetçi eczane bölgesinde devriye sayısı artırılacaktır” dedi.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

KSTÜ
Northernland
Meriç Süt
Evsulink
Maraton İskele

Diğer Haberler

Kıbrıs Online
Başa dön tuşu