KıbrısManşetSporToplum

Spor kapaklarından bir “365″!

Değerli GIYNIK Gazetesi takipçileri, tam bir yıl önce böyle gün ilk GIYNIK Spor kapağı ile karşınızdaydık.

TEŞEKKÜRLER GIYNIK SEVERLER

Değerli GIYNIK Gazetesi takipçileri, tam bir yıl önce böyle gün ilk GIYNIK Spor kapağı ile karşınızdaydık. Yeni nesil medya anlayışımızla GIYNIK Spor kapağına göstermiş olduğunuz ilgi ve alaka, bizleri ziyadesiyle memnun ederken aynı zamanda motivasyonumuzun da artmasına vesile olmuştur. Bu nedenle 365. GIYNIK Spor kapağımızı siz değerleri takipçilerimize ayırarak sizlere sonsuz teşekkür ediyoruz.

GELENEKSEL VE YENİ NESİL MEDYAYI HARMANLADIK

Medyada gazetelerin çok yakın bir dönemde tedavülden kalkacağı günlere doğru ilerlerken bir yandan teknolojinin gelişimine ayak uydurup bir yandan da geleneksel medyanın ruhunu yaşatmaya çalıştık.  Bu mantıkla yürüdüğümüz bu yolda sporun her branşına dokunarak 365 gündür her gün özel bir konuyu da spor kapağı yaparak teknolojik ortamda sizlerin huzuruna sunduk. GIYNIK Spor olarak spor medyasında yarattığımız bu ilk ile sizlerin takdirini almaktan büyük mutluluk duyuyoruz.

CESARET EDİLMEYENLERİ YAZMAYA DEVAM

Yeni nesil medyanın lideri GIYNIK Gazetesi’nin ayrılmaz bir parçası olan GIYNIK Spor kapakları, bundan böyle de siz değerli takipçilerimizin huzurunda olmaya devam edecek. GIYNIK Spor, kimsenin yazmaya cesaret edemeyeceklerini yazmaya, kimsenin adamı olmadan kimseye yandaşçılık yapmadan, korkusuzca, çıkarsız ve açıkça spor alanındaki her türlü sorunlarla birlikte güzellikleri ve başarıları da yansıtmayı sürdürecek.

Diğer Haberler

Başa dön tuşu