Grand Pasha Nicosia
Ezic
Serena Butik
Omag Intense
Shopoint
EMU Kurum İndirimi
Visit NCY
SOS Çocukköyü
Piabella
Vestel KKTC
Grand Sapphire Resort
SEMKA
Merit Hotels
Card Plus
Altınbaş Üniversitesi
Güney KıbrısKıbrısManşetSpor

Şengül Uzun’un Güney’de Oceanman başarısı

Dünyanın en büyük açık su yarışlarından biri olan ve birçok ülkeden katılımı olan Oceanman, Ayia Napa Cyprus 2021 serisi geçtiğimiz haftasonu gerçekleştirildi.

California Restaurant
Airtech Kıbrıs
Zenith Özyalçın
GAÜ

Dünyanın en büyük açık su yarışlarından biri olan ve birçok ülkeden katılımı olan Oceanman, Ayia Napa Cyprus 2021 serisi geçtiğimiz haftasonu gerçekleştirildi.

5 km’lik yarışta yer alan ülkemizden Larnaka Gençler Birliği kulübü yüzücüsü Şengül Uzun 17 yaşında olmasına rağmen 20-29 yaş kategorisinde 3. olarak bronz madalya kazandı.

Ergüder Oyal antrenörlüğündeki 2004 doğumlu Şengül Uzun, 20 yaş altında yarışması gerekirken bu kategoride yeterli yüzücü olmadığı için yaşı daha büyük ve çok sayıda yabancı iddialı isimlerle kulaç atmak zorunda kaldı.

20-29 yaş kategorisinde 3. olarak bronz madalya kazanan Şengül Uzun, genel klasmanda ise 6. olarak Aralık ayındaki Oceanman Mısır Dünya Şampiyonluğu’na katılma hakkı kazandı.

Şengül, geçtiğimiz yıl Limasol’da düzenlenen Oceanman yarışında yine kürsü görüp Meksika Cancun’da yapılan yarışa katılmaya hak kazanmış ancak, pandemi nedeniyle bu müsabakaya katılamamıştı.

(S.A)

KSTÜ
Northernland
Meriç Süt
Evsulink
Maraton İskele

Diğer Haberler

Kıbrıs Online
Başa dön tuşu