Grand Pasha Nicosia
Ezic
Serena Butik
Omag Intense
Shopoint
EMU Kurum İndirimi
Visit NCY
SOS Çocukköyü
Piabella
Vestel KKTC
Grand Sapphire Resort
SEMKA
Merit Hotels
Card Plus
Altınbaş Üniversitesi
GenelKıbrısManşetSiyaset

UBP Lefkoşa İlçe Başkanı Sadık Gardiyanoğlu, Milletvekilliği için aday adayı

Ulusal Birlik Partisi Lefkoşa İlçe Başkanı Sadık Gardiyanoğlu, Milletvekilliği için aday adayı olduğunu açıkladı

California Restaurant
Airtech Kıbrıs
Zenith Özyalçın
GAÜ

GIYNIK ÖZEL – MİNE İÇSEL

Ulusal Birlik Partisi Lefkoşa İlçe Başkanı Sadık Gardiyanoğlu, Milletvekilliği için aday adayı olduğunu açıkladı. Milletvekilliği adaylığı konusunu ilk kez UBP’nin 22. Olağan Kurultayı günü GIYNIK ekranlarında açıklayan Gardiyanoğlu, bu kararını netleştirdi.

İlçe Başkanlığı görevine geldiği ilk günden beri alacağı her siyasi karar için ailesinin ve parti örgütünün de vereceği yanıta göre hareket edeceğini açıkladığını belirten Gardiyanoğlu, Milletvekilliği adaylığı için de yine ailesi ve parti örgütünün onayını almak istediğini söyledi.

“ADAYLIĞIM PARTİ ÖRGÜTÜNÜN KARARINA BAĞLI”

“Ailemle görüştüm, Pazartesi günü de parti örgütünü de toplayacağım” diyen Gardiyanoğlu; “Pazartesi günü için parti örgütüm adaylığımı onaylarsa; evet aday adayıyım, lakin üyelerimiz onaylamazsa, onlar ne görev vermişse onu yapacağım. Milletvekili aday adaylığım üyelerimizin ve örgütümüzün kararına bağlıdır” diye konuştu.

KSTÜ
Northernland
Meriç Süt
Evsulink
Maraton İskele

Diğer Haberler

Kıbrıs Online
Başa dön tuşu