Grand Pasha Nicosia
Ezic
Serena Butik
Omag Intense
Shopoint
EMU Kurum İndirimi
Visit NCY
SOS Çocukköyü
Piabella
Vestel KKTC
Grand Sapphire Resort
SEMKA
Merit Hotels
Card Plus
Altınbaş Üniversitesi
DünyaManşetTürkiye

Ukrayna’dan tahliye edilen yetim çocuklar Türkiye’de

Savaşın devam ettiği Ukrayna'da yetimhanelerde kalan çocukların tahliyesi için başlatılan çalışma kapsamında, 185 kişilik ilk kafile Antalya'ya ulaştı

California Restaurant
Airtech Kıbrıs
Zenith Özyalçın
GAÜ

Savaşın devam ettiği Ukrayna’da yetimhanelerde kalan çocukların tahliyesi için başlatılan çalışma kapsamında, 185 kişilik ilk kafile Antalya’ya ulaştı.

Rusya-Ukrayna savaşından sonra Ukrayna’daki özellikle çocuk evlerinde (yetimhanelerde) bulunan çocukların tahliyesi için Türkiye İçişleri Bakanlığı, Dışişleri Bakanlığı, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı ile Göç İdaresince çalışma gerçekleştirildi.

Bu kapsamda 159’u yetim çocuk ve 26’sı bakım personelinden oluşan 185 kişilik ilk kafile Polonya’dan uçakla Antalya’ya geldi.

Ukrayna’nın Ankara Büyükelçisi Vasyl Bodnar, eşi Kateryna Bodnar ile Ukrayna’nın Antalya Konsolosu Emir Rustamov çocukları havalimanında karşıladı.

KSTÜ
Northernland
Meriç Süt
Evsulink
Maraton İskele

Diğer Haberler

Kıbrıs Online
Başa dön tuşu