Grand Pasha Nicosia
Ezic
Serena Butik
Omag Intense
Shopoint
EMU Kurum İndirimi
Visit NCY
SOS Çocukköyü
Piabella
Vestel KKTC
Grand Sapphire Resort
SEMKA
Merit Hotels
Card Plus
Altınbaş Üniversitesi
KıbrısManşet

Barçın: Azami kar marjını düzenlemeye yönelik kararların üretilmesi gerekir

CTP Milletvekili Devrim Barçın, Bakanlar Kurulu tarafından belirlenecek ürünlerde ‘azami kar marjını düzenlemeye yönelik kararların’ üretilmesi gerektiğini vurguladı.

California Restaurant
Airtech Kıbrıs
Zenith Özyalçın
GAÜ

Cumhuriyetçi Türk Partisi (CTP) Milletvekili Devrim Barçın, kişisel sosyal medya hesabı üzerinden bir açıklama yaptı.

Barçın, alkollü içeceklerdeki Fiyat İstikrar Fonu’nun (FİF) sıfırlanması halinde bile Güney Kıbrıs’taki fiyatların KKTC’ye nazaran daha ucuz olmaya devam edeceğini belirtti.

FİF’de söz verilen indirimin yanında, kar marjının da tartışmaya açılması gerektiğini ifade eden Barçın, açıklamasını şu şekilde sürdürdü:

“Yapılması gereken Güney’de olduğu gibi bizde de 21/1977 sayılı Mal ve Hizmetler Yasası uyarınca Bakanlar Kurulu tarafından belirlenecek ürünlerde azami kar marjını düzenlemeye yönelik karar üretilmesidir dostlar.”

KSTÜ
Northernland
Meriç Süt
Evsulink
Maraton İskele

Diğer Haberler

Kıbrıs Online
Başa dön tuşu