Grand Pasha Nicosia
Ezic
Serena Butik
Omag Intense
Shopoint
EMU Kurum İndirimi
Visit NCY
SOS Çocukköyü
Piabella
Vestel KKTC
Grand Sapphire Resort
SEMKA
Merit Hotels
Card Plus
Altınbaş Üniversitesi
Güney KıbrısManşet

Kıbrıs’ın güneyinde yasa dışı yaşayan kişiler, ülkelerine iade edildi

Kıbrıs'ın güneyinde yasa dışı olarak ikamet eden Pakistanlıların Salı günü, Güney Kıbrıs-Almanya ortak operasyonu ve FRONTEX’in katkılarıyla ülkelerine iade edildikleri bildirildi.

California Restaurant
Airtech Kıbrıs
Zenith Özyalçın
GAÜ

Kıbrıs’ın güneyinde yasa dışı olarak ikamet eden Pakistanlıların Salı günü, Güney Kıbrıs-Almanya ortak operasyonu ve FRONTEX’in katkılarıyla ülkelerine iade edildikleri bildirildi.

Alithia gazetesi, Kıbrıs Rum İçişleri Bakanlığı’ndan yapılan açıklamaya göre, İçişleri Bakanlığı ve Muhaceret Dairesi işbirliğinde, Güney Kıbrıs’ın Pakistan’a yönelik ilk ortak operasyona iştirak ettiğini ve az sayıda kişinin iade edildiğini yazdı.

Haberde, bu katılımın, Kıbrıs Rum İçişleri Bakanı Nikos Nuris’in Alman mevkidaşı Nancy Faeser ile son görüşmesinde varılan mutabakat çerçevesinde gerçekleştiği kaydedildi.

KSTÜ
Northernland
Meriç Süt
Evsulink
Maraton İskele

Diğer Haberler

Kıbrıs Online
Başa dön tuşu