Grand Pasha Nicosia
Ezic
Serena Butik
Omag Intense
Shopoint
EMU Kurum İndirimi
Visit NCY
SOS Çocukköyü
Piabella
Vestel KKTC
Grand Sapphire Resort
SEMKA
Merit Hotels
Card Plus
Altınbaş Üniversitesi
ManşetSpor

Potayı gençler ayakta tutuyor

Ülke basketbolu yönetsel açıdan birçok sorun yaşasa da geleceğin basketbolcuları mücadelelerine devam ediyor

California Restaurant
Airtech Kıbrıs
Zenith Özyalçın
GAÜ

Ülke basketbolu yönetsel açıdan birçok sorun yaşasa da geleceğin basketbolcuları mücadelelerine devam ediyor. Diktatör bir yapıda yönetilmeye devam eden basketbolda yaşanan tüm sorunlara rağmen basketbol umudundan kopmayan gençler ve antrenörler ülke basketbolunun ayakta kalmasını sağlıyor. Ancak basketbolda yaşanan her türlü sorunun mevcut yönetimin göreve gelmesinde etkin rol oynayan Koop Spor’a fayda sağlaması, yaşanan tüm skandallarda Koop Spor’un adının geçmesi basketbol ailesinde büyük rahatsızlık uyandırıyor. Her şeye rağmen basketboldan vazgeçmeyenler ve spora gönül verenler yönetime rağmen basketbolun geleceği için çabalarını sürdürüyor.

U20’DE 3. HAFTA GERİDE KALDI

KKTC Basketbol Federasyonu tarafından organize edilen gelişim liglerinde heyecan devam ediyor. Erkekler U20 Ligi’nde üçüncü hafta tamamlanırken, 3’er maçlarını da kazanan Koopspor ile YDÜ zirveyi paylaşan ekipler oldular. Ligde 3 maç sonunda Soyerspor ve Akdeniz Spor Birliği henüz galibiyetle tanışamazken, GAÜ’nün 2, MGA’nın ise 1 galibiyeti bulunuyor.

U15’LERDE 2. HAFTA HEYECANI YAŞANDI

Basketbol U15 Ligi’nde iki ayrı grupta heyecan sürerken ikinci hafta maçları biri dışında tamamlandı. Beyaz Grup’ta Girne Amerikan Üniversitesi ilk 2 maçını galip tamamlarken, aynı başarıyı Kırmızı Grup’ta mücadele eden Koopspor da elde etti.

KSTÜ
Northernland
Meriç Süt
Evsulink
Maraton İskele

Diğer Haberler

Kıbrıs Online
Başa dön tuşu