Grand Pasha Nicosia
Ezic
Serena Butik
Omag Intense
Shopoint
EMU Kurum İndirimi
Visit NCY
SOS Çocukköyü
Piabella
Vestel KKTC
Grand Sapphire Resort
SEMKA
Merit Hotels
Card Plus
Altınbaş Üniversitesi
GenelManşetTürkiye

Turizm firması karıştırdı: Madrid yerine yanlışlıkla Mardin’e gittiler

Stelios
California Restaurant
Airtech Kıbrıs
Zenith Özyalçın
GAÜ

Rusya’da bir turizm acentesi, İspanya’nın başkenti Madrid’e gidecek müşterilerini, isim karışıklığı sonucu Mardin’e gönderdi. Geceyi kentte geçiren turistler bir sonraki gün Madrid’e uçtu.

Rusya’da bir turizm acentesi İstanbul aktarmalı İspanya’nın başkenti Madrid’e göndereceği müşterilerini yanlışlıkla Mardin’e yolladı.
Habertürk’ten Veysi İpek’in haberine göre, müşteriler Madrid yerine Mardin’e geldiklerini havalimanında fark etti.

Turizmci Bekir Falay, yaşanan karışıklığı şöyle anlattı:

“Rusya’dan bir talep geliyor Madrid’e gitmek üzere. Oradaki acente Madrid yerine İstanbul aktarmalı Mardin biletini kesiyor. Müşteriler Mardin’e geldiklerinde beklemedikleri bir sürprizle karşılaşıyorlar ve hayretler içinde kalıyorlar. Biz turistleri bu karışıklığa rağmen çok iyi ağırladık. Çok güzel bir gün geçirdiler.”

Mardin Turizm İşletmeleri Derneği Başkanı Aslan Paşaoğlu da turistlerin bu yanlışlığa şaşırmalarına karşın Mardin’i çok beğendiklerini söyledi.
Turistlerin ertesi gün kentten ayrıldıkları ve İstanbul aktarmalı Madrid uçağına bindikleri belirtildi.

KSTÜ
Northernland
Meriç Süt
Evsulink
Maraton İskele

Diğer Haberler

Kıbrıs Online
Başa dön tuşu