Grand Pasha Nicosia
Ezic
Serena Butik
Omag Intense
Shopoint
EMU Kurum İndirimi
Visit NCY
SOS Çocukköyü
Piabella
Vestel KKTC
Grand Sapphire Resort
SEMKA
Merit Hotels
Card Plus
Altınbaş Üniversitesi
KıbrısManşet

“Özel ve alternatifli kararlar üretme çalışmalarımız devam ediyor”

Başbakanlık, Maraş merkezli depremlerin yıkıma yol açtığı bölgelerde yaşayan ve Kıbrıs’taki üniversitelerde öğrenim gören öğrencilere yönelik açıklama yaptı

California Restaurant
Airtech Kıbrıs
Zenith Özyalçın
GAÜ

Başbakanlık, Maraş merkezli depremlerin yıkıma yol açtığı bölgelerde yaşayan ve Kıbrıs’taki üniversitelerde öğrenim gören öğrencilere yönelik açıklama yaptı.

Başbakanlık’tan yapılan açıklama şöyle:

“Türkiye’de deprem felaketi meydana gelen 11 ilde yaşayan ve KKTC üniversitelerinde öğrenim gören çocuklarımızın eğitimleri ile ilgili olarak, özel ve alternatifli kararlar üretme çalışmalarımız devam ediyor.

Ailelerini, evlerini, her şeylerini kaybeden öğrencilerimizin, birbirlerinin yanında durarak, birbirlerine tutunarak bu zor günleri atlatmak istemelerinden daha insani bir talep olamaz.

Deprem bölgelerinde yaşamayan öğrencilerimiz için eğitim süreci normal şekli ile devam edecek.

Deprem bölgelerinde yaşayan öğrencilerimiz ise lütfen sabırlı ve rahat olsunlar.

Milli Eğitim Bakanlığı’mız çok kısa bir süre içerisinde üniversitelerimizle yürüttüğü çalışmalarının sonucunda, deprem bölgelerinde yaşayan ve felaketle yüzleşen öğrencilerimizin eğitim açısından herhangi bir kayba uğramaması için hazırladığı alternatifleri kamuoyu ile paylaşacaktır.”

KSTÜ
Northernland
Meriç Süt
Evsulink
Maraton İskele

Diğer Haberler

Kıbrıs Online
Başa dön tuşu