KıbrısManşetSiyasetSürmanşet

‘Kaybedenler Kulübü’

Ulusal Birlik Partisi'nin geçtiğimiz Pazar günü gerçekleştirilen Olağanüstü kurultayında genel başkanlığa aday olan ve ilk iki sıradaki adayların ciddi oranda gerisinde kalarak yarışı 3'ncü, 4'ncü ve 5'nci sırada tamamlayan 3 isim 'ittifak' kurdu

GIYNIK ÖZEL

Ulusal Birlik Partisi’nin geçtiğimiz Pazar günü gerçekleştirilen Olağanüstü kurultayında genel başkanlığa aday olan ve ilk iki sıradaki adayların ciddi oranda gerisinde kalarak yarışı 3’ncü, 4’ncü ve 5’nci sırada tamamlayan 3 isim ‘ittifak’ kurdu.

Milli Eğitim ve Kültür Bakanı Nazım Çavuşoğlu, Tarım ve Doğal Kaynaklar Bakanı Dursun Oğuz ile Turizm Eski Bakanı Ünal Üstel, bu akşam Girne’de yemekte bir araya geldi.  Söz konusu buluşmada çekilen yemek, program yapımcısı Gökhan Altıner tarafından sosyal medyada servis edildi.

Çavuşoğlu, Oğuz ve Üstel’in ittifakı ‘Kaybedenler Kulübü’ kuruldu olarak yorumlanırken, söz konusu ittifak UBP’nin Olağanüstü kurultayının ikinci turuna ilişkin önemli bir mesaj olarak da algılandı.

Kurultayın ikinci turuna ilişkin halen kararını açıklamayan ve sessizliğini koruyan Hasan Taçoy’un kurultay yarışının ikinci turunda yarışa devam etmesine kesin gözle bakılıyor.

Hasan Taçoy’un fırtına öncesi sessizliğinin yanı sıra, ilk turun galibi Faiz Sucuoğlu’nun desteklerini cebinde gördüğü ‘Kaybedenler Kulübü’ ittifakının ikinci turda tavrının ne olacağıysa bir sır gibi saklanıyor.

Söz konusu yemekte üçlüye kim ya da kimlerin eşlik ettiğiyse bilinmiyor…

Diğer Haberler

Başa dön tuşu