Grand Pasha Nicosia
Ezic
Serena Butik
Omag Intense
Shopoint
EMU Kurum İndirimi
Visit NCY
SOS Çocukköyü
Piabella
Vestel KKTC
Grand Sapphire Resort
SEMKA
Merit Hotels
Card Plus
Altınbaş Üniversitesi
ManşetTürkiye

6 Şubat depremleri sonrası ilk istifa: Adıyaman Valisi Mahmut Çuhadar görevini bıraktı

Adıyaman Valisi Mahmut Çuhadar, 3 yıldır yürüttüğü görevini sağlık sorunları nedeniyle istifa ettiğini duyurdu. Çuhadar açıklamasında "Deprem felaketinin yaralarını devlet ve millet dayanışması ile sarılacağına dair inancım tamdır" dedi.

California Restaurant
Airtech Kıbrıs
Zenith Özyalçın
GAÜ

Depremlerin en çok etkilediği illerden biri olan Adıyaman’ın valisi Mahmut Çuhadar görevinden ayrılma kararı aldığını açıkladı.

“DEPREM FELAKETİNİN YARALARININ SARILACAĞINA İNANCIM TAM”

Adıyaman Valiliğinin sosyal medya hesabından paylaşılan açıklamada Çuhadar istifasını şu sözlerle duyurdu:

“Yaklaşık 3 yıldır yürütmekte olduğum Adıyaman Valiliği görevimden yaşadığım sağlık sorunları sebebi ile affımı talep etmiş bulunmaktayım. 06.02.2023 tarihinde yaşadığımız deprem felaketinin yaralarını devlet ve millet dayanışması ile sarılacağına dair inancım tamdır. Adıyaman ve Adıyaman’lı hemşehrilerimin yüreğimizde hep özel bir yeri olacaktır. Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun.”

KSTÜ
Northernland
Meriç Süt
Evsulink
Maraton İskele

Diğer Haberler

Kıbrıs Online
Başa dön tuşu