Grand Pasha Nicosia
Ezic
Serena Butik
Omag Intense
Shopoint
EMU Kurum İndirimi
Visit NCY
SOS Çocukköyü
Piabella
Vestel KKTC
Grand Sapphire Resort
SEMKA
Merit Hotels
Card Plus
Altınbaş Üniversitesi
ManşetMotor SporlarıSporSürmanşet

Dere tepe dümdüz

Pandemi nedeniyle uygulanan yasan kalkmasıyla birlikte spor organizasyonları da bir bir başlıyor. Hafta sonu offroad tutkunları 2 gün boyunca Afrodisia macerası yaşadı

California Restaurant
Airtech Kıbrıs
Zenith Özyalçın
GAÜ

GIYNIK SPOR

AFRODİSİA HEYECANI YAŞANDI

Kyrenia Offroad Derneği’nin organize ettiği 2020 Offroad Ralli-Raid Şampiyonası’nın ikinci yarışı olan, Soydan Grup Afrodisia Cyprus Offroad Rally-Raid yarışı geçtiğimiz hafta sonu yapıldı. Ülkemizde oldukça yoğun bir ilgi gören offroad’un bu zorlu yarışı Yayla, Akdeniz ve Sadrazamköy bölgelerinde hazırlanan 200 kilometrelik etaplarda gerçekleşti. 8 ralli ve 13 raid kategorisinden olmak üzere toplam 21 ekip 2 gün boyunca kıyasıya yarıştı.

RALLİDE ERSOY-KIRAL VE HÜDAN RACİNG TEAM:

Ralli kategorisinde kazanan Musa Ersoy-Ramadan Kıral olurken ikinciliği Argun Çağıl-Ahmet Buzlukcuoğlu, üçüncülüğü de Adil Aroğlu-Aral Tahir Aziz ikilisi elde etti. Rallide takım birinciliğini Hüdan Racing Team kazanırken, Baştaşlar Racing Team ikinci oldu.

RAİDDE DİNÇLER-YÜCEL VE AKKILIÇ GARAJ

Raid kategorisinin kazananı Hüseyin Uğur Dinçler-Yakup Yücel olurken Mehmet Akkılıç-Rıdvan Bayraktaroğlu ikinci, Devrim Dedeoğlu-Yücel Güneş ikilisi de üçüncü geldi. Raid takımlarda ise birincilik Akkılıç Garaj’ın olurken, Doğacı Offroad Team ikinci ve Hüdan Racing Team de üçüncülüğe uzandı.

KSTÜ
Northernland
Meriç Süt
Evsulink
Maraton İskele

Diğer Haberler

Kıbrıs Online
Başa dön tuşu