Grand Pasha Nicosia
Ezic
Serena Butik
Omag Intense
Shopoint
EMU Kurum İndirimi
Visit NCY
SOS Çocukköyü
Piabella
Vestel KKTC
Grand Sapphire Resort
SEMKA
Merit Hotels
Card Plus
Altınbaş Üniversitesi
DünyaGenelGüney KıbrısKıbrısManşetSağlık

Güney Kıbrıs’ta durum endişe verici: 314 yeni vaka, bir ölüm

Güney Kıbrıs'ta 314 vakaya rastlandı ve 82 yaşındaki bir koronavirüs hastası hayatını kaybetti

California Restaurant
Airtech Kıbrıs
Zenith Özyalçın
GAÜ

Güney Kıbrıs’ta yapılan 4 bin 72 test sonucunda toplam 314 Koronavirüs vakası belirlenirken sağlık sorunları bulunan 82 yaşındaki bir adamın da hayatını kaybettiği ifade edildi.

Koronavirüs kaynaklı ölüm sayısı 27’ye yükselirken toplam vaka sayısı da 5 bin 871’e çıktı.

MEZBAHADA 92 VAKA

Belirlenen 314 vakadan 92’sinin Güney Lefkoşa’daki mezbaha personeli olduğuna da dikkat çekildi.

İKİ POLİS KARAKOLU KAPATILDI

Güney Lefkoşa’daki (Lycavitos bölgesi) ana polis karakolu, bir mahkumun pozitif çıkması sonrasında kapanırken, istasyon dezenfekte edildi ancak hala açılmadı.

Lakatamya’daki polis karakolunda ise bir kişinin COVID-19 pozitif çıkması üzerine geçici olarak kapandı.

Güney Kıbrıs’ta 100’den fazla polis ve itfaiyeci çalıştıkları istasyonlarda doğrulanmış vakalar bulunduktan sonra kendini tecrit altında tutuyor.

Güney Kıbrıs’ta bugün açıklanan vaka sayısı ise Koronavirüs salgınından bu yana, 24 saat içinde kaydedilenlerin en yükseği.

KSTÜ
Northernland
Meriç Süt
Evsulink
Maraton İskele

Diğer Haberler

Kıbrıs Online
Başa dön tuşu