Grand Pasha Nicosia
Ezic
Serena Butik
Omag Intense
Shopoint
EMU Kurum İndirimi
Visit NCY
SOS Çocukköyü
Piabella
Vestel KKTC
Grand Sapphire Resort
SEMKA
Merit Hotels
Card Plus
Altınbaş Üniversitesi
KıbrısManşetToplum

‘Emlak Dünyası’ patlama olayı ile bağlantısı olduğuna inanılan patlayıcı madde ve detektör zanlısı teminata bağlandı

California Restaurant
Airtech Kıbrıs
Zenith Özyalçın
GAÜ

(Kamalı Haber)

Patlama olayı zanlısı Murat Şerifoğlu’nun soruşturmasını yürüten polis, zanlının olay öncesi uğradığı İsmet İnönü Töre’ye ait depoda araştırma gerçekleştirirken, söz konusu depoda yasadışı detektör patlayıcı madde ele geçirdi.

Değirmenlik bölgesinde bulunan evinde yapılan aramada ithali yasak fişek ile detektör ele geçirilen İsmet İnönü Töre dün teminat talebiyle yeniden mahkemeye çıkarıldı.

Mahkemede mesele ile ilgili olarak şahadet veren polis memuru Tuğçe Sarıca, olayla ilgili bulguları aktardı.

Polis,14 Eylül 2023 tarihinde 12.20 -12.54 saatleri arasında zanlı İsmet İnönü Töre’nin ikametgahında yapılan aramada ikametgahın giriş kısmındaki komidin masasının birinci çekmecesinde Rum Menşeili ve bulundurması yasak olan toplam 17 adet farklı markalarda fişek ve 1 adet Med marka el dedektörü kanunsuz olarak bulunup emare olarak alındığını söyledi.

Polis, zanlının suçüstü tutuklandığını aynı gün gönüllü ifade verdiğini belirtti. Zanlı hakkındaki soruşturmanın tamamlandığını kaydeden polis, zanlının uygun bir teminata bağlanmasını talep etti.

Huzurundaki şahadeti değerlendiren Yargıç Zehra Yalkut Bilgeç, zanlının yurtdışına çıkışının yasaklanması, 15 bin TL nakit teminat yatırmasına ve 2 kefilin 200’er bin TL kefalet senedi imzalamasına emir vererek, tutuksuz yargı kararı verdi.

 

KSTÜ
Northernland
Meriç Süt
Evsulink
Maraton İskele

Diğer Haberler

Kıbrıs Online
Başa dön tuşu