Grand Pasha Nicosia
Ezic
Serena Butik
Omag Intense
Shopoint
EMU Kurum İndirimi
Visit NCY
SOS Çocukköyü
Piabella
Vestel KKTC
Grand Sapphire Resort
SEMKA
Merit Hotels
Card Plus
Altınbaş Üniversitesi
DünyaManşet

Elon Musk, Twitter’dan reklamlarını çeken şirketlere küfretti

California Restaurant
Airtech Kıbrıs
Zenith Özyalçın
GAÜ

Teknoloji milyarderi Elon Musk, ABD’de katıldığı bir toplantıda, Twitter’ı boykot ederek reklamlarını çeken dev firmalara küfürle yanıt verdi.

Musk, ABD’nin önde gelen gazetelerinden New York Times’ın çarşamba günü düzenlediği DealBook Summit etkinliğine katıldı.

Moderatör Andrew Ross Sorkin, söyleşide Musk’ın 16 Kasım’da attığı tweet üzerine Yahudi düşmanlığıyla eleştirilmesine ve büyük firmaların Twitter’dan reklamlarını çekmesine işaret etti.

Sorkin, Musk’ın 27 Kasım’da düzenlediği İsrail ziyaretinin, bu tepkilerin ardından bir “özür turu” olarak değerlendirilebileceğini de belirtti.

Musk ise bunun üzerine şirketlerin hamlesine dair “Reklam vermeyin. Eğer bana reklam ve parayla şantaj yapacaksanız, gidin kendinizi b**erin” dedi.

Musk, küfürlerinin ardından “Hey, Bob” diyerek, Twitter’dan reklamlarını çeken Walt Disney’in icra kurulu başkanı Bob Iger’a da seslendi.

Öte yandan Musk’ın aynı söyleşide küfürlü çıkışından önce tepki toplayan tweeti için özür dilemesi de dikkat çekti.

Elektrikli otomobil devi Tesla’nın CEO’su, paylaşımına dair “Platformda şimdiye dek yaptığım en aptalca şeylerden biriydi. Özür dilerim” dedi.

Musk ayrıca İsrail ziyaretinin bu paylaşımdan önce planlandığını ve meseleden bağımsız olduğunu savundu.

KSTÜ
Northernland
Meriç Süt
Evsulink
Maraton İskele

Diğer Haberler

Kıbrıs Online
Başa dön tuşu