Grand Pasha Nicosia
Ezic
Serena Butik
Omag Intense
Shopoint
EMU Kurum İndirimi
Visit NCY
SOS Çocukköyü
Piabella
Vestel KKTC
Grand Sapphire Resort
SEMKA
Merit Hotels
Card Plus
Altınbaş Üniversitesi
GenelKıbrısManşet

KTAMS ve KİEF, yarın sabah Başbakanlık önünde basın açıklaması yapacak

Kıbrıs Türk Amme Memurları Sendikası (KTAMS) ve Kıbrıs İşçi ve Emekçi Sendikaları Federasyonu (KİEF), “Halkı mutsuzluğa ve gelecek kaygısına düşüren kötü gidişe dikkat çekmek ve yetkililere sorumluluklarını hatırlatmak” amacıyla yarın sabah 9.30’da Başbakanlık önünde basın açıklaması yapacak.

California Restaurant
Airtech Kıbrıs
Zenith Özyalçın
GAÜ

KTAMS ve KİEF Başkanı Güven Bengihan yaptığı yazılı açıklamada, hükümeti “Beceriksizlikle” suçlayarak, halkın yaşam kalitesinin günden güne düştüğünü savundu.

Bengihan açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

“Maliyenin kötü yönetilmesi sonucu bütçe açığı  katlanarak büyürken kamu kurumlarının yönetim kurullarına yapılan yasa dışı ve liyakatsiz atamalar nedeniyle birçok kurum batırılmıştır. Kamu hizmetlerinin yürütülmesinde yasa dışı uygulamalar yapılmaktadır. Donanımlı gençlerimiz göç yollarına düşerken partizanca yandaş istihdamları ve yüksek maaşlı danışman atamaları devam etmektedir. Sorunlar dağ gibi büyürken Meclis üç ay tatile girmiştir.”

KSTÜ
Northernland
Meriç Süt
Evsulink
Maraton İskele

Diğer Haberler

Kıbrıs Online
Başa dön tuşu