GenelKıbrısManşetSağlıkSiyaset

Bakanlar Kurulu Pazartesi günü toplanacak! Gece sokağa çıkma yasağı devam edebilir!

Bakanlar Kurulu'nun aldığı ve 17-25 Ocak tarihleri arasında geçerli olan kararlar uyarınca, 22.00 - 05.00 saatleri arasında ülke genelinde uygulanan sokağa çıkma yasağının uzatılıp uzatılmayacağıyla ilgili GIYNIK Gazetesi'nin sorularını yanıtlayan Başbakan Ersan Saner, Pazartesi günü Bakanlar Kurulu'nun toplanacağını ve gece sokağa çıkma yasağı konusunda da bir karar üretileceğini ifade etti

GIYNIK ÖZEL

Bulaşıcı Hastalıklar Üst Kurulu’nun COVID-19 salgınına yönelik aldığı yeni tedbir kararları açıklanmasının ardından, gözler Bakanlar Kurulu tarafından 17-25 Ocak dönemini kapsayan dönem için alınan Gece Sokağa Çıkma Yasağı’na çevrildi. Üst Kurul’un aldığı ve 25 Ocak itibariyle geçerli olacak yeni kararlar açıklanırken, Gece Sokağa Çıkma Yasağı ise 25 Ocak Pazartesi 05.00’a devam edecek ve Pazartesi günü sona erecek. Bugün toplanan Bulaşıcı Hastalıklar Üst Kurulu’nun, gece sokağa çıkma yasağının devam etmesi konusunda Bakanlar Kurulu’na tavsiye niteliğinde karar ürettiği de öğrenildi.

PAZARTESİ GÜNÜ BAKANLAR KURULU’NDA GÖRÜŞÜLECEK

Bakanlar Kurulu’nun aldığı ve 17-25 Ocak tarihleri arasında geçerli olan kararlar uyarınca, 22.00 – 05.00 saatleri arasında ülke genelinde uygulanan sokağa çıkma yasağının uzatılıp uzatılmayacağıyla ilgili GIYNIK Gazetesi’nin sorularını yanıtlayan Başbakan Ersan Saner, Pazartesi günü Bakanlar Kurulu’nun toplanacağını ve gece sokağa çıkma yasağı konusunda da bir karar üretileceğini ifade etti. Başbakan Saner, gece sokağa çıkma yasağının Pazartesi günü 05.00’de sona ereceğini de hatırlattı.

Diğer Haberler

Başa dön tuşu