Grand Pasha Nicosia
Ezic
Serena Butik
Omag Intense
Shopoint
EMU Kurum İndirimi
Visit NCY
SOS Çocukköyü
Piabella
Vestel KKTC
Grand Sapphire Resort
SEMKA
Merit Hotels
Card Plus
Altınbaş Üniversitesi
GenelKıbrısManşet

Ercan Havalimanı’nda 58 adet Lirica ilaç ile yakalandılar

Ercan Havalimanı'nda meydana gelen İlaç Ve Eczacılık Yasasına Aykırı Hareket suçundan tutuklanan Eren Ünal, Hakkı Kızılkaya ve Aylin Funda Özan yeniden mahkemeye çıkarıldı.

California Restaurant
Airtech Kıbrıs
Zenith Özyalçın
GAÜ

Ercan Havalimanı’nda meydana gelen İlaç Ve Eczacılık Yasasına Aykırı Hareket suçundan tutuklanan Eren Ünal, Hakkı Kızılkaya ve Aylin Funda Özan yeniden mahkemeye çıkarıldı.

Mahkemede mesele ile ilgili şahadet veren Demirhan Karakolu’nda görevli polis memuru Duran Dal olguları aktardı.

Polis, 1 Şubat 2026 tarihinde saat 23:30 raddelerinde Ercan Havalimanında Narkotik ve kaçakçılığı Önleme Şubesi ekiplerince KKTC’ye giriş yapan Eren Ünal’ın tasarrufunda 4 adet, Hakkı Kızılkaya’nın tasarrufunda 4 adet ve Aylin Funda Özan’ın tasarrufunda ise 3 tablet 58 adet Lirica marka ilaç bulunduğunu söyledi. Polis, zanlıların “İlaç ve Eczacılık Yasasına Aykırı Hareket” suçundan tutuklandığını belirtti. Polis memuru, zanlıların mahkemeye çıkarılarak, 3 gün ek süre alındığını, bu süre içerisinde ilaçların analize gönderildiğini ve raporun çıktığını kaydetti. Polis, zanlıların ülkeye turist vizesiyle giriş yaptıklarını, soruşturmanın tamamlandığını belirterek, tutuklu yargı talep etti.

Huzurundaki şahadeti değerlendiren Yargıç Şevket Gazi, zanlıların 20 günü aşmayan süreyle cezaevine gönderilmesine emir verdi.

KSTÜ
Northernland
Meriç Süt
Evsulink
Maraton İskele

Diğer Haberler

Kıbrıs Online
Başa dön tuşu