GenelKıbrıs

İncirli: “Erken Seçim Reddedildi, Sırada Güvensizlik Önergesi Var”

Cumhuriyetçi Türk Partisi (CTP) Genel Başkanı Sıla Usar İncirli,Haber Kıbrıs’ın konuğu oldu. İncirli  erken seçim çağrısını programda bir kez daha yineledi. İncirli, ülkede “bu kadar kirlilik, bu kadar yolsuzluk, bu kadar rüşvet iddiası ve çürümüşlük” yaşanmadığını söyledi. Hükümetin sokağa çıkamadığını, halkın erken seçim talebinin net olduğunu ifade etti.

Erken seçim önergesinin 26 ret oyuyla reddedildiğini hatırlatan İncirli, güvensizlik önergesi hazırlığında olduklarını açıkladı. “Meclis içerisinde yapılabilecek bütün enstrümanları kullanacağız” dedi.

UBP içindeki muhalif milletvekillerine de çağrı yapan İncirli, kapalı kapılar ardındaki eleştirilerin yeterli olmadığını, meclis kürsüsünde tavır alınması gerektiğini söyledi. “Korkunun ecele faydası yoktur Ünal Bey” ifadelerini kullandı.

CTP’nin tek başına iktidar hedefinin bulunduğunu ancak ülkeyi bütün kadrolarla birlikte yöneteceklerini belirten İncirli, “Bu kötülükleri, bu karanlığı bu memleketin başından kovacağız hep birlikte” sözleriyle programı tamamladı.

Diğer Haberler

Başa dön tuşu