
DEVRİM DEMİR
Girne’de CÖŞ ekipleri tarafından takip edilen ve önleri kesilerek durdurulan zanlılar Yusuf Emre Boztaş ve Kağan Ayken Rakıcı aleyhinde tutukluluk süresi uzatıldı. Yönetimlerindeki ZAA 371 B plakalı araçta yapılan aramada satışa hazır 2 gram kokain, 1 gram hintkeneviri aracın bagaj kısmında ele geçirilen hassas terazi ile yakalanan zanlılardan Kağan Ayken Rakıcı’nın kaldığı evdede yeşil reçeteye tabi 7 adet hap ele geçirilmişti.
İTİRAF ETTİLER
Girne Özel Soruşturmalarda görevli polis çavuşu Ömer Yavuz, zanlıların cep telefonlarında yapılan incelemelerde, iletişimde oldukları birden fazla konum tespit ettikleri Telegram üzerinden 1 kişinin yönlendirmesi ile konumlara uyuşturucu attıklarını itiraf ettiklerini söyledi. KGS görüntülerinin incelenmesi için yazışmalar yapıldığını, tespit edilen konumların inceleneceğini kaydeden Yavuz, 5 gün daha tutukluluk talep etti.
Yargıç Mine G. Serden, soruşturmanın devam ettiğine değinerek zanlıların 5’er gün daha poliste tutuklu kalmalarına emir verdi.






































