Grand Pasha Nicosia
Ezic
Serena Butik
Omag Intense
Shopoint
EMU Kurum İndirimi
Visit NCY
SOS Çocukköyü
Piabella
Vestel KKTC
Grand Sapphire Resort
SEMKA
Merit Hotels
Card Plus
Altınbaş Üniversitesi
GenelMagazinTürkiye

Haluk Levent hakkında yakalama kararı çıkartıldı

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından Ahbap Derneği'ne yönelik yürütülen bir soruşturma kapsamında, dernek başkanı ve sanatçı Haluk Levent hakkında gözaltı kararı verildi.

California Restaurant
Airtech Kıbrıs
Zenith Özyalçın
GAÜ

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığının Ahbap derneğine ilişkin yürüttüğü soruşturma kapsamında dernek başkanı Haluk Levent hakkında gözaltı kararı çıkartıldı.

Müzisyen Haluk Levent tarafından 2017 yılında kurulan bir sivil toplum kuruluşu olan Ahbap Derneği’nde bir takım usulsüzlükler yapıldığı iddiası üzerine İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığınca soruşturma başlatıldı.

Başlatılan soruşturma kapsamında Haluk Levent hakkında gözaltı kararı verildi.

Neyle suçlanıyor

Ahbap Derneğinin, depremzedeler için yaklaşık 158 milyon dolarlık bağış topladığı 6 Şubat depremlerinin üzerinden 3 yıl geçmesine rağmen de yapılması planlanan konutların bir kısmının hala tamamlamadığı ileri sürülüyor.

KSTÜ
Northernland
Meriç Süt
Evsulink
Maraton İskele

Diğer Haberler

Kıbrıs Online
Başa dön tuşu