Grand Pasha Nicosia
Ezic
Serena Butik
Omag Intense
Shopoint
EMU Kurum İndirimi
Visit NCY
SOS Çocukköyü
Piabella
Vestel KKTC
Grand Sapphire Resort
SEMKA
Merit Hotels
Card Plus
Altınbaş Üniversitesi
GenelKıbrısManşet

Müfettiş Mannaş: Geminin 12 yıl önce Türkiye’de kazası oldu

Filo Denizciliğe ait Filo Jet isimli deniz otobüsünün batması sonucu olayla bağlantılı 9 zanlının yanı sıra şirket direktörü 3 kişi ve Liman Başkanlığında 2 kişide duruşmada hazır bulundu. Müfettiş Muavini Mehmet Mannaş, kaza yapan geminin 12 yıl önce Türkiye'de kaza yaptığını 2024 yılına kadar kullanılmadığını ifade etti.

California Restaurant
Airtech Kıbrıs
Zenith Özyalçın
GAÜ

DEVRİM DEMİR

Filo Denizciliğe ait Filo Jet isimli deniz otobüsünün batması sonucu olayla bağlantılı 9 zanlının yanı sıra şirket direktörü 3 kişi ve Liman Başkanlığında 2 kişide duruşmada hazır bulundu.
Müfettiş Muavini Mehmet Mannaş, kaza yapan geminin 12 yıl önce Türkiye’de kaza yaptığını 2024 yılına kadar kullanılmadığını ifade etti. Geminin 2024 yılında Filo Denizcilik tarafından satın alındığını kaydeden Mannaş, 100’den fazla kişiden ifade alındığını söyledi. Gemide yeterli sayıda yelek ve filıka olduğunu da kaydeden Mannaş, çok sayıda ifade alınacağını kaydetti.

YOLCULAR ŞİKAYETÇİ

Mannaş, zanlıların geminin sevk ve idare yapması gerekirken kazazadelere yardımcı olmadıkları yönünde şikayet olduğunu belirtti. Mannaş ifadesinde zanlıların yolculara can kurtaran yeleklerini vermediklerini yön çıkış için yardımcı olmadıklarını kaydetti.
Yargıç Hazal Hacımulla 9 zanlının 3 gün daha tutuklu kalmasına emir verirken, tutuksuz gelen 5 kişinin yürütülecek soruşturma kapsamında tutuklanıp tutuklanmayacaklarının belirleneceğini ifade etti.

KSTÜ
Northernland
Meriç Süt
Evsulink
Maraton İskele

Diğer Haberler

Kıbrıs Online
Başa dön tuşu