Grand Pasha Nicosia
Ezic
Serena Butik
Omag Intense
Shopoint
EMU Kurum İndirimi
Visit NCY
SOS Çocukköyü
Piabella
Vestel KKTC
Grand Sapphire Resort
SEMKA
Merit Hotels
Card Plus
Altınbaş Üniversitesi
piyangolar
KıbrısManşet

Çeler: “Gazeteciye saldırı, halkın haber alma hakkına saldırıdır”

California Restaurant
Airtech Kıbrıs
Zenith Özyalçın
GAÜ

Toplumcu Demokrasi Partisi (TDP) Genel Başkanı Zeki Çeler, gazetecilere yönelik sözlü ve fiziki saldırıların kabul edilemez olduğunu belirterek, “Gazeteciye yapılan saldırı, doğrudan halkın haber alma hakkına ve demokrasiye yapılmış bir saldırıdır.” dedi

TDP’den verilen bilgiye göre Çeler, konu hakkındaki değerlendirmesinde, hiç kimsenin gazetecileri tehdit ederek, susturarak ya da şiddete başvurarak hesap vermekten kaçamayacağını belirtti.

Yargı süreçlerine ilişkin itirazların adresinin gazeteciler değil, hukuk yolları olduğunu söyleyen Çeler, “Gazeteciler kamuoyunu bilgilendirme görevini yerine getiriyor. Onlara yönelen her türlü baskı ve şiddetin karşısındayız. Sorumlular hakkında gerekli yasal işlemler yapılmalı, basın emekçilerinin güvenliği sağlanmalıdır.  TDP olarak dün olduğu gibi bugün de basın emekçilerinin yanındayız, yarın da özgür basının ve gazetecilerin yanında  durmaya devam edeceğiz.” ifadelerini kullandı.

TDP Genel Başkanı Zeki Çeler ve milletvekili adayları, gazetecilere yönelik saldırılara tepki göstermek amacıyla bugün Lefkoşa Polis Müdürlüğü önünde düzenlenen dayanışma açıklamasına katılarak basın emekçilerine destek verdi.

KSTÜ
Northernland
Meriç Süt
Evsulink
Maraton İskele

Diğer Haberler

Kıbrıs Online
Başa dön tuşu